Belevágnátok lakás vásárlásba úgy,hogy a tulajdonos ragaszkodik a saját ügyvédjéhez?
Kinéztem egy lakást,megtekintettem,tennék is rá ajánlatot. Mikor megbeszéltük az ingatlanossal az időpontot az írásbeli ajánlattételre, mondta,hogy most tudta meg, hogy a tulajdonos ragaszkodik a saját ügyvédjéhez,mert valami családtagjának a hitele rá van terhelve a lakásra,és ő ismeri az ügyet. Kifizetni az ügyvédet ugyanúgy nekem kellene persze.
Nekem megmondom őszintén ez nagyon sántít. Túlságosan gyanakvó vagyok? Délre mennék megtenni az ajánlatot,ez tegnap délután derült ki.
Egyszer jártam így. Több tulaj volt. Az egyik, aki intézte a ház eladással kapcsolatos dolgokat a saját ügyvédjéhez ragaszkodott. Fel is hívott egyszer az ügyvéd, be akarta magyarázni hogy fizessem ki ezt az egy tulajt, a többi ráér, majd úgy írják a papírt hogy jó legyen.
Megmondtam hogy ne nézzenek már hülyének, mindenki aláírja, és nem fizetek semmit előre senkinek. Volt pofáján bőr megkérdezni hogy miért? 🤔😂
Szóval szerintem felejtős.
Mindenkepp legyen sajat ugyved veled. Aki a te erdekeid kepviseli.
Atveres szagu az,h a sajat ugyvedjehez ragaszkodik.
Vigyazz vele.
Amig az ugyvededdel a banki hitel szerzodeset nem latod stb ne fizess eloleget se foglalot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!