Miért népszerűbbek és drágábbak a tégla építésű, régi társasházi lakások, mint a szép, modern panellakások?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 15:19
11/15 anonim válasza:
10: És mégis drágább a tégla?
Talán akkor a klímája miatt. Jobban őrzi a hideget, meleget, kevesebb a rezsi.
12/15 anonim válasza:
Én is Debrecenieket néztem és nem látok sok különbséget árban köztük. Persze azonos környéken. Nekem egyébként a panel jobban tetszik, de ettől függetlenül a téglával sincs bajom. Egyedül 100 éves téglát nem vennék ahol magas a belmagasság, de azt sem a szerkezete miatt. Ettől függetlenül a panelre azért nem mondanám hogy modern hisz az is már régi. Amelyik le van szigetelve azok valóban nagyon szépek, és nekem jobban tetszenek mint az újabb társasházak.
13/15 anonim válasza:
"a panel "rossz", oda a "munkások" költöznek"
Már rég nincs ez a köztudatban, főleg mióta a panel árai ugyanott vannak mint a tégla, vagy akár magasabbak is. Lásd Kelenföld 7-800 ezer nm árak, és cserébe az még mindig csak egy felújítatlan lepukkant panel.
14/15 anonim válasza:
Mondjuk egy mondatban még sosem hallottam a szép és modern szót meg azt hogy panel :D
15/15 anonim válasza:
Én most fogok panelba költözni téglából és őszintén én várom. A ház előtt park, a közlekedés szuper, zárt lépcsőház nem bámulnak meg.
Szerintem lokáció kérdése a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!