Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlan.comon csak nekem...

Ingatlan.comon csak nekem bunkó viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Felraktam egy ingatlant eladni. Egyelőre eladni. És írt valaki, de csak annyit : "Fotót kérek"

Se egy jó napot kívánok, se semmi.

Ennek nem fogok válaszolni. Szóval azért egy alap tisztelet.

2021. ápr. 4. 19:57
1 2 3
 21/22 tom ocean válasza:
93%
Szerintem fotó nélkül feltenni hirdetést nem túl szerencsés. A keresők 90%-a eleve átsiklik felette. Nincs idejük kitalálni hogy ez most jó lehet vagy sem, mikor van 100 másik. Én egyszer mentem bele ilyenbe, hogy olyan hirdetést néztem meg, ahol nem voltak képek. Be volt kamuzva a leírásba az intim kert, meg minden szép, s jó. Tökéletes időpazarlás volt, tapasztalatnak jó volt.
2021. ápr. 5. 12:33
 22/22 anonim ***** válasza:
83%
Tedd fel más oldalra ahol ingyenes a fotó . Nem csak az az oldal létezik . Lehet más oldalt kevesebben néznek akik házat/lakást akarnak venni , de többet érsz egy képes hirdetéssel más oldalon .
2021. ápr. 5. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!