Az alábbi lakásokról kinek mi a véleménye?
18. Kerületben gondolkozom lakás vásárlásban.
Akinek van tapasztalata mennyire élhetőek az ilyen 4 emeletes 1,5 szobás lakások, illetve úgy maga a környék? Szent-Lőrinc lakótelep, Lakatos lakótelep.
Itt most nem is kifejezetten a belinkelt lakásokra gondolok, csak "mintának" hoztam fel őket. Keretem nagyjából 22-25 millió Forint.
Oke, elismerem, nem vagyok pesti, DE...
Itt egy haz, 18. kerulet, csak pelda, sok masik ilyet talaltam a kornyeken.
Facom se koltene SOHA egy panelra ennyit, ahol masokhoz kell alkalmazkodni, es lekotod magad evekre, holott mar ket het mulva kiderul, hogy a feletted lako egy alkoholista kotsog, aki hajnal haromkor reszegen kiabal peldaul. Ezt a hazat is ugyanugy fizetned, mint a panel torlesztojet, de lenne egy sajat telked vegul.
De egy panelt bármikor eladhatsz, ellenben ezzel a házrésszel, aminek az ablaka egy nagyforgalmú útra néz.
Ha egy ilyet megveszem, örökre ott maradsz..
32,33
Végülis totál hasztalanul írtam oda, hogy az csak egy példa, mert mellette volt még 20 ilyen hirdetés, nem nagy utcaszakaszra. :D Jesszus... Olvasni, nem támadni pls. Csak egy példa, hogy milyen HÁZAT lehet kapni ugyanennyiért, ebbe már kb semmit nem kell csinálni, de azokba a panelokba én még legalább miliókat költenék, mert így undormány ahogy van, tehát nekem nem érné meg. Ha nektek jó, akkor örülök.
De azért olcsóak ezek a házrészek mert rossz helyen van mind, nagy forgalmú helyen vagy putris cigány telepen.
Ami elfogadható helyen van az rögtön a duplája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!