Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az alábbi lakásokról kinek mi...

Az alábbi lakásokról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

18. Kerületben gondolkozom lakás vásárlásban.

Akinek van tapasztalata mennyire élhetőek az ilyen 4 emeletes 1,5 szobás lakások, illetve úgy maga a környék? Szent-Lőrinc lakótelep, Lakatos lakótelep.

[link]

[link]

Itt most nem is kifejezetten a belinkelt lakásokra gondolok, csak "mintának" hoztam fel őket. Keretem nagyjából 22-25 millió Forint.

2021. márc. 31. 21:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
73%

Oke, elismerem, nem vagyok pesti, DE...

Itt egy haz, 18. kerulet, csak pelda, sok masik ilyet talaltam a kornyeken.

[link]

Facom se koltene SOHA egy panelra ennyit, ahol masokhoz kell alkalmazkodni, es lekotod magad evekre, holott mar ket het mulva kiderul, hogy a feletted lako egy alkoholista kotsog, aki hajnal haromkor reszegen kiabal peldaul. Ezt a hazat is ugyanugy fizetned, mint a panel torlesztojet, de lenne egy sajat telked vegul.

2021. ápr. 3. 00:24
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

De egy panelt bármikor eladhatsz, ellenben ezzel a házrésszel, aminek az ablaka egy nagyforgalmú útra néz.

Ha egy ilyet megveszem, örökre ott maradsz..

2021. ápr. 3. 07:25
 33/36 anonim ***** válasza:
68%
32-es mondja a tutit, ez egy gyorsforgalmi út. Ezek értéktelenebbek sokkal.
2021. ápr. 3. 07:26
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

32,33

Végülis totál hasztalanul írtam oda, hogy az csak egy példa, mert mellette volt még 20 ilyen hirdetés, nem nagy utcaszakaszra. :D Jesszus... Olvasni, nem támadni pls. Csak egy példa, hogy milyen HÁZAT lehet kapni ugyanennyiért, ebbe már kb semmit nem kell csinálni, de azokba a panelokba én még legalább miliókat költenék, mert így undormány ahogy van, tehát nekem nem érné meg. Ha nektek jó, akkor örülök.

2021. ápr. 3. 09:37
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

De azért olcsóak ezek a házrészek mert rossz helyen van mind, nagy forgalmú helyen vagy putris cigány telepen.

Ami elfogadható helyen van az rögtön a duplája.

2021. ápr. 3. 09:50
 36/36 anonim ***** válasza:
50%
Amit a 31-es linkelt, azon jót röhögtem. Nem elég, hogy osztatlan közös házrész Erzsébettelep egyik leglepukkantabb háztömbjében, de a gyorsforgalmi úttól egy 1,5 méteres járda választja el a hálód ablakát. Ismerem a környéket, mint a tenyeremet, itt élek. Az ilyenek nem hiába kerülnek ennyibe!
2021. ápr. 3. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!