Az alábbi lakásokról kinek mi a véleménye?
18. Kerületben gondolkozom lakás vásárlásban.
Akinek van tapasztalata mennyire élhetőek az ilyen 4 emeletes 1,5 szobás lakások, illetve úgy maga a környék? Szent-Lőrinc lakótelep, Lakatos lakótelep.
Itt most nem is kifejezetten a belinkelt lakásokra gondolok, csak "mintának" hoztam fel őket. Keretem nagyjából 22-25 millió Forint.
Hát nyilván szívesebben laknék a XI. kerület metró-villamos közeli részén akár Kelenföldön, akár Albertfalva környékén.
Csak ott 7-800 ezer nm ártól indul egy szaros felújítandó panel és a legolcsóbb 25 millió és 30 nm.
Sajnos 25 alatt nem nagyon látok élhető lakás.
Hasonlóakat láttam még Csepelen, ami szintén "világvége". Újpest, Kőbánya, Kispest, Újpalotai panelok jöhetnének még szóba de azok kötöttebb, rosszabb elrendezésűek.
Lakatos telep munkahely szempontjából jó helyen van és autóval alapvetően mobilis vagyok.
Én a XI-ben lakom és innen költözöm a III-ba mindjárt.
Túl van árazva a XI, ennyit nem ér, jól látod. Albertfalva meg semmi extra, igaz vannak szépen karbantartott részek. Volt rehabilitáció.
30-ig kell nyújtózkodni óbudán is, nekem is annyiért jött össze.
Kőbánya, Kispest: verd ki a fejedből. Ezek rosszak.
Én Újpestet és Békásmegyert nézném, utóbbi nagyon fejlődött, de az Izzó lakótelep is jó Újpesten.
Akkor biztos én vagyok a hülye
"Lakatos telep munkahely szempontjából jó helyen van..."
"Barátságos környék, ha panelt lenne muszáj vennem, én tuti itt tenném."
Csak szólok, hogy a Lakatos lakótelep téglaépítésű telep, valóban Budapest egyik legszuperebb lakótelepe, csak sajnos a metró kicsit messze van.
Amiket felsoroltál, azok közül a Köbánya Újhegyi sétany körüli része, illetve Kispest Üllői út felöli lakótelepei jók, de azok mind panelek és a legtöbb 10 emeletes.(Kispest központjaban vannak 4 emeletesek is)
Ami valóban nem a legjobb hírű, az a Havanna, de egy olyan nagy tömbben bárhol lehet rossz, illetve Újpesten vannak meglepetést okozó paneles részek, sajnos negatív irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!