Budapesten vennék tégla lakást. Na most megvehetném hitelre is, de szerintem jobban járok, ha összekuporgatok évente 2 milliót. Már most megvan az önerő, vehetnék fel hitelt, de 10 millio a kamat rá. Nagyon soknak találom?
Figyelt kérdés
Viszont amit el tudnék tenni, az évi 2 millió az nem sok. Évekig kellene kuporgatnom, viszont a hitelnél meg nagyon magas a törlesztő részlet. Nem tudom mit kéne tenni... Szerintetek? Vegyem fel a hitelt és adjam ki albérletbe?2021. márc. 28. 15:49
11/13 anonim válasza:
Jelenleg alacsonak a kamatok. A mostaninál jobb lehetöséged valostinű nem lesz hitelt fölvenni. De ez sokmindentől füg javaslom hogy csinálj egy pontos számitást mindennel együt. Nagyon sokmindentől füg hogy ép mi éri meg.
12/13 A kérdező kommentje:
köszi hogy eszedbejutottam :D
2021. márc. 28. 22:11
13/13 anonim válasza:
Az a baj az összekarópargatok 2 milliót dologgal, hogy a pár éve 10-15 milliós lakások most 25-30 millióról indulnak. Most a Covid és egyebek megfogták az árakat, de amint beindul az élet, elindulnak a lakás árak is felfelé.
Elég szar dolog megélni, mikor azt néztem 3-4 évvel ezelőtt, hogy maximum Csepeli panelt tudnék venni... most meg elteltek az évek és hiába gyűjtöttem milliókat csak egy Csepeli panelt tudok venni, de lassan már azt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!