Mit tegyek, ha a holnapi lakásvásárlási szerződés, fizetés előtt ma derült ki, az eladó gondnokság alatt áll?
Januárban lefoglalóztam. Április 01-től költöztem volna, de meg kell várni a gyámügy engedélyét.
Becsapottnak érzem magam.:(
"A gyám nem is értette, mi a gondom."
Hogyhogy?....
Az ügyvéded nem felel ezért anyagilag? Hiszen neki lett volna kötelessége ellenőrizni, hogy az ügyfele jogképes.
Én mindenképp jelenteném majd az ügyvédi kamarának, és ha nem kapod vissza a foglalót hamar, akkor az ügyvédbiztosítóhoz fordulnék, az is fizet, ilyen esetekre van. Minden ügyvédnek kötelezően van felelősségbiztosítása.
Én is az ügyvédnél keresném hibát. Azért mentél jogászhoz, és nem pedig wcpapirra irtatok terinénivel. Az ő feladata a felek ellenőrzése. Ha nem volt cselekvőképes a másik személy, akkor a szerződésed is semmis.
Mind a két millának a seggére vertek?
Felhívott a "régi" ügyvéd...mondtam, beszéljék meg a mostani ügyvédemmel.
Elköltötték...most ugrott az ő házvételük is. Bár..fene tudja, nem hiszek én már nekik semmit.
Terézanyu azért nem leszek, jogi úton vissza a foglalót.
25: Cím! "a holnapi lakásvásárlási szerződés, fizetés előtt ma derült ki, az eladó gondnokság alatt áll" !!
Tegnap lett volna a szerződéskötés, ami előtt kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!