Mit tegyek, ha a holnapi lakásvásárlási szerződés, fizetés előtt ma derült ki, az eladó gondnokság alatt áll?
Januárban lefoglalóztam. Április 01-től költöztem volna, de meg kell várni a gyámügy engedélyét.
Becsapottnak érzem magam.:(
Uh. Nekünk is van a családban gondnokság alá vont felnőtt, eszébe nem jutna aláírni semmi ilyesmit.
Ha a lakásba nagyon beleszerettél, egy korábbi beköltözést kierőszakolhatsz ha nagyon akarsz, de ha nem ér annyit, akkor állj el tőle.
Az ügyvéded megmondja, gondolom.
Valószínűleg a szerződés semmis.
A gyám közölte, ez nem gond,10 napon belül elintézi a gyámság megszüntetését.
Az ügyvéd kb.6-7 okiratot kért, én pedig határidőnek jövö kedd 09-órát adtam.
Amennyiben nem, vissza a foglaló, és fizeti az ügyvédi költséget.
Szuper, de nem vagyok benne biztos, hogy a gyámság megszüntetése az így megy. Ez bírósági döntéshozatal..
Ha ilyen egyszerű lenne, egy csomó gondnokolt félőrült kiszabadítaná magát pillanatok alatt.
Nem fogja tudni elintézni, hiszen a gondnokság megszüntetését a bíróság dönti el, melyet megfelelő szakértői véleménnyel kell igazolni.
A gyám nem is értette, mi a gondom. Nem akarta érteni.
Foglalót már elköltötték, de ez nem az én problémám.
Megterhelik vele a lakást, mégjobban eladhatatlan lesz, jelzáloggal.
Nincs mese, vissza kell fizetnie.
Dühös vagyok. Időm, energiám, pénzem ment el a sumákságukra.
Kedves 12!
Valóban igaz, gyámügy felértékelteti, nem lehet piaci ár alatt megvenni.
Nem úgy vettem volna, de nem kell a cirkusz, időrablás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!