I. kerület milyen környék? Érdemes ott lakást venni? Tapasztalatok?
Miért hülye kérdés? Szerintem: ha kifejezetten az I. kerületben keresel lakást, akkor van róla fogalmad, hogy Budapest mely részén helyezkedik el, milyen városrészei vannak, milyen nevezetes helyek vannak a kerületben (gondolom erről vannak fogalmaid).
Másrészt: "érdemes?". Mit értesz az alatt, hogy érdemes? Olcsóak a kerületben az ingatlanok? Nem.
Közel van a Cinkotai úti gyógyszergyár, ha esetleg ott dolgozol a gyártósor mellett? Nincs közel.
Szereted a panellakásokból kiszűrődő kellemes káposztaszagot? Akkor ez nem a te kerületed.
Honnan tudjuk, milyen prioritásaid vannak, ami alapján meg lehetne válaszolni, hogy "érdemes" neked ott venni?
Harmadrészt: tapasztalatok. Miféle tapasztalatok? Környezeti zajterhelés? Szomszédok? Közlekedés? Bevásárlási lehetőségek?
De szerinted továbbra sem hülye kérdés, oké, szerintem meg az.
Nézd én gazdag ember vagyok és a rózsadomb meg az I. kerület között vacilálok. A Gyakorikérdések népétől várom , hogy segítsenek.
Úri helyeket nézek. Cinkotát kizárom!
Azok olcsók, de jó meggondolom.
Ti hol éltek ? Kispest ?
A szokásos ingatlanos troll, szkippeljétek!
Más kérdések alatt folyton tudja a "tutit"..... És osztja az észt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!