Budapest budai oldalán van olyan rész, kerület, ahová nem szívesen költöznétek?
XI kerület nagyon jó. összesen már 14 évet éltem itt, közte 4 évet meg óbudán, de XI-be ingáztam, a kettő nagyon nem egy kategória, közlekedés óbudán pocsék, hacsak nem tudsz HÉV-el járni. XI-ben lehet közlekedni kocsival és BKV-val is, én mondjuk legtöbbször bicajjal járok, az a leggyorsabb.
Viszont most fog elkészülni számtalan tulzsúfolt lakótelep, meg megnyit az etele pláza, én nem sok jót várok ezek után.
Én most költözök Óbudára a XI. kerületből.
Sokat gondolkodtam a 11-ben hiszen jó kerület, de aránytalanul drága lett. Óbuda olcsóbb és szellősebb mert nincs úgy beépítve. Persze sok a forgalmas rész, olyan házat és tájolást kell találni ami a csendes oldalra, parkra néz.
Kelenföldön mondjuk nekem pont irigylésreméltó lesz az Etele pláza mert lesznek edzőtermek, mozi minden. Kultúráltabb lesz ezáltal a rész.
De valóban rengeteg befektető húz most ott fel házakat és iszonyat zsúfolt lesz/lett. Óbuda jobb.
Én mindenkinek Óbudát javaslom. Ha ott is lesz átfogó városrehab. mint Kelenföldön akkor majd megértik miért. Egyszerűen élhetőbb.
#26: óbudán az segített volna, ha megepülne az M0, de már megszületett a döntés, sosem fejezik be.
Így marad az, hogy az egész hatalmas kerület és a dunakanyar/pilis agglomeráció forgalmának nagy része a Kolosy téren van átpréselve, állandó dugó, és egyébként arrafele is gombamód szaporodnak a zsúfolt lakótelepek.
#29: a kerdező max 10 éves távra tervez, addigra még a Galvani híd sem készül el.
Ha Óbuda alatt a Amfiteátrum szűk környezetét érted, valóban nem ott épülnek a lakótelepek, sok lakásos társasházak családi haz meretű telekre, hanem a hegyen, és az árpád hídon túl. De azok forgalma ugyanide fog lecsapódni.
Az Amfi környékén meg már annyira lepukkantak az épületek, hogy mindig bontanak és bezsúfolnak egy 2x annyi lakásos borzadályt a helyére
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!