Szigethalmon miért van ennyi eladó sorházi lakás? Van valami rejtett hibájuk, rossz a közönség?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 13:52
1/8 anonim válasza:
Melyikre gondolsz? Van egy rossz típusház, amiből anno nagyon sok eladó volt. Nem tudom ez még mindig jellemző-e.
Alapjáraton Szigethalomról menekülnek az ingázó emberek, mert botrányos a közlekedése. Brutálisan túlnépesedett a sziget az infrastruktúra pedig egyáltalán nem fejlődött hozzá. Ha ott helyben dolgozol még elboldogulsz valahogy, de én azt is megbánom, hogy megszülettem, ha munkaidő után arrafelé veszem az irányt.
3/8 anonim válasza:
Fú, ez például szerintem tipikusan olyan, amiből menekül az ember. Osztatlan közös, egymás szájában. Elég egy rossz szomszéd...
4/8 anonim válasza:
Ezek 2 éve 16-ért sem kellettek már a kutyának sem.
5/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. márc. 18. 15:55
6/8 anonim válasza:
Ezek a Fejes-féle házak. Mi csak így hívjuk, mert anno mi is ilyet akartunk (a 2000-es évek elején), de szerencsére más építette a milyenket. Ezek fel lettek húzva hiper gyorsasággal anno egy ugyanolyan típus szerint és nagyon hamar kiütköztek a hibái pár év alatt. Olcsóbban veszed többet költesz rá típusú házak.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2021. jún. 18. 20:53
8/8 természetes inteligencia válasza:
szerintem az a fő baj hogy van egy lakásod és mind a két oldaladon lakik 1-1 család akiket akaratlanul is hallasz a gipszkarton válaszfal miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!