Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik volt itt ez a kérdés?

Melyik volt itt ez a kérdés?

Figyelt kérdés
A kérdező azt kérdezte, hogy volt-e már valaki, aki Budáról költözött Pestre, és milyen érzés volt, miben más Budán lakni, mint Pesten, és erre válaszoltak az emberek, hogy általában mennyire mások a környékek, az emberek. Keresem, de sehol nem találom. Kiemelt kérdés volt nemrég, de gondolom, régi lehet, kulcsszavak alapján nem jön elő, a keresési előzményeimben meg nincs benne.
2021. márc. 17. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Budáról költöztem a pesti oldalra.

Ott csak egy garzont kaptam volna a sznobok között, míg Pesten ugyanannyi pénzből egy komplett családi házat tudtam venni.

2021. márc. 17. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Elolvastad, amit írtam? Egy másik kérdést keresek, amit az oldalon feltett valaki.
2021. márc. 17. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudom mire gondolsz kérdező!! Én is keresem, de nem találom!!

Belinkelem ha meg lesz

2021. márc. 19. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Kiemelt kérdés volt, ezért gondolom, hogy régebben tették fel, így nem lehet csak úgy megtalálni, ha visszafele elkezdem nézegetni a kérdéseket, mert feltehették akármilyen régen...

Kitörölték volna? Miért?

2021. márc. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!