Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A BudaBright vagy a Waterfront...

A BudaBright vagy a Waterfront City lakópark között hezitálok. Szerintetek melyik legyen? BudaBright: Olcsóbb 2 millióval, de vagy plusz 20 perc még az utazás, téglából építik, zöld környezet, de arra felé vannak rossz arcok, mondjuk minden hol...

Figyelt kérdés

Waterfront City: Jó az elhelyezkedés, mindenhez közel van számomra, de csúszózsalus, attól tartok, hogy a hangok átszűrődnek. Nagy ablakok, amit mindig is szerettem volna, de a szemben lakók este nagyon belátnak.

Ti melyiket választanátok? Nem akarok már panelban (csúszozsalusban) lakni, de az utazás már így is sok, min. 45 perc

2021. márc. 16. 08:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem írnak négyzetméter árat, hanem kérésre én számoltam ki
2021. márc. 17. 09:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy kiszámolja, vagy nem - akkor írjon konkrét m2-t + végösszeget. Ami pont elég a tájékozódáshoz.

#9: Köszi! Amúgy mekkorák itt az egyszobás lakások? Láttam már 60 m2-est is, és 32 m2-est is...

2021. márc. 17. 10:42
 13/24 NNora2 válasza:
Én vettem már a Waterfront City-n lakást, nem csúszózsaluból készülnek. Szerintem nézd át a műszaki leírást, tök jól le van írva, hogy mivel építkeznek. Néztem én is a Buda Brigt-ot, de nekem is probléma volt a távolság miatt, sajnos ott sokszor dugó van. Nem tudom milyen gépészeti gondokra céloztak, de szerintem egy ilyen régi építőipari cég nem fog rossz minőségű gépeket használni... főleg, hogy évekkel később is ott építkeznek majd.
2021. márc. 18. 10:02
 14/24 anonim ***** válasza:
NNora2 miből vettél te ott lakást mégis??
2021. márc. 18. 13:34
 15/24 anonim ***** válasza:
NNora2 szerintem wishful thinking állapotban van... :-D
2021. márc. 18. 13:39
 16/24 anonim ***** válasza:
nincs neki erre pénze, a havannán lakik a 10-en egy sötétkonyhás 28 m2-esben...budáról csak a mesékben hallott szerintem
2021. márc. 18. 13:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Amúgy durva, hogy a békásmegyeri lakótelepnél is sűrűbb beépítés, és ilyen árak.....

A nevében lakópark, de gyakorlatilag ugyanolyan lakótelep, mint a többi régi...

2021. márc. 18. 14:00
 18/24 anonim ***** válasza:

Én most veszek egy lakást Óbudán, onnan kb. 5-10 percre, fele annyiért és 2x akkorát. Ha pedig vágyom a WF city életérzésre, átsétálok. És spóroltam 30 milliót kb. :-).

És ahova én költözök ki merem jelenteni, hogy jóval csendesebb is. Akkor most miről beszélünk?

2021. márc. 18. 14:09
 19/24 A kérdező kommentje:
köszönöm Nóra, én nem találtam leírást erről, és az ingatlan.com-ról tájékozódtam. Ott árulják ezeket a lakásokat
2021. márc. 18. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Nóra egy kamu profil nincs pénze Budára.
2021. márc. 18. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!