Érdemes most lakást venni Debrecenben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 14:05
11/16 anonim válasza:
Érdekes. Pedig ipari fejlettség és elérhető fizetések tekintetében Debrecen labdába se rúghat Győr mellett. ( van pár mérnök kollegám onnét ). De aztán kereslet és kínálat, biztos, hogy megvan az oka.
12/16 anonim válasza:
"Debrecen labdába se rúghat Győr mellett."
Hidd ezt.
13/16 anonim válasza:
Megnyugtatlak, hogy ezt is hiszem.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem sokszor voltam Győrben, de kevés város van az országban, ami annyira nem jött be nekem, mint Győr. Munka miatt nem kell izgulnom, Debrecenben gondolkodom. Egyedül az érdekel, érdemes-e most ott lakást vennem. (Látom én, hogy Debrecen sok tekintetben egyre rosszabb, a gyönyörű, tiszta virág, csupa zöld Főtérből egy kőrengeteget csináltak, a fákat kivágják, a Nagyerdőt .... no, arról ne is beszéljünk. Cívisként láttam, milyen volt 40-50 évvel ezelőtt, és milyenné vált. Valamikor Debrecent virágos városként tartották számon, nem véletlenül voltak itt a virágkarneválok.) De azt nem tudom, most érdemes-e itt lakást venni.
2021. márc. 16. 21:08
15/16 anonim válasza:
Ezután is lesznek virágkarneválok.
Most is tiszta város. A Nagyerdő jobban rendben van, mint valaha volt.
Nem érdekem dicsérni, mert nekem aztán tök mindegy hol veszel lakást, de Debrecen most (már) olyan, amilyennek a vidéki városainknak lenniük kéne.
16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi! Nagyon hajlok rá.
2021. márc. 16. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!