Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor egy hirdetésre telefonál...

Mikor egy hirdetésre telefonál vagy emailt küld az ember, az ingatlanos elárulja az ingatlan helyrajzi számát?

Figyelt kérdés
Nyilván jó lenne utánanézni megtekintés előtt, minden rendben van-e az ingatlannal, google mapsen megnézni, stb. Vagy ez olyan, mint némely fejvadász az állásoknál, hogy be kell fáradnod és csak akkor árulják el, melyik cég..
2021. márc. 15. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem árulják, mert félnek, hogy megkeresed az eladót, és akkor ők kimaradnak az üzletből.
2021. márc. 15. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Semmit nem árulnak el, mert semmit nem tudnak általában az adott ingatlanról.
2021. márc. 15. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem mondják meg. Tényleg még a címet se tudja a legtöbb.

Érdekelt volna 2 ház, többször telefonáltam de nem volt képes még az utca nevet se megmondani az ingatlanos. Mondott vagy 4 utcát, hogy hol lehet, nem tudja, nem találja hova írta fel.

Nem is értem hogy lehetnek ilyen balf4szok ingatlanosok.

2021. márc. 16. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

De, tudják, ha nem tudják azonnal nézzék meg hiszen szerződés köti Őket az ingatlan árusítására.

Mi is néztünk lakásokat. Volt olyan ingatlanos aki a társasház házszámát határozottan, de két számmal mellélőve mondta meg.Ez már akkor történt amikor mentünk megnézni a lakást. Álldogáltunk a megadott szám előtt, majd jött az ingatlanos és mondta,hogy arrébb megyünk.Üzlet az üzlet, és ha nem kizárólagos a szerződés a tulajdonos vagy egyéb ingatlanos is árulhatja.

2021. márc. 18. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:

"Üzlet az üzlet"

Az átverés meg átverés..

2021. márc. 19. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok,fogalmam nincs miért lettem lepontozva,tényeket írtam. Nem zavar,csak értetlenül állok előtte.
2021. márc. 19. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

azért nem mondják meg, mert ebből élnek nem abból, hogy egész nap telefonálgatnak mindenkivel, akik aztán nélkülük kötnek szerződést

elmondják kb a környéket abból simán be lehet tájolni, hogy érdekel e az az ingatlan

vagy itt a válaszolók ingyen dolgoznak?

2021. jún. 8. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es,nem ingyen dolgozunk,de egy ruhát is megnézel alaposan mielőtt megveszed. Vannak akik órákug utaznak,h megnézzenek egy ingatlant. Azért csak mondjon már előtte pár hirdetésben meg nem.jelent,de számonra fontos infót. Az ingatlanosnak se jó az ha odamegyek,rákérdezek,aztán sarkonfordulok. Volt,h az ingatlanos és mi is 2 órahosszát ültünk a dugóban mire a lakáshoz értünk /Pesten belül,az odautat nem is számolom/.
2021. jún. 8. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:

sokan azért akarják a címet, hogy megkerüljék az ingatlanost én arra gondoltam

persze egy rendes ingatlanos beszél a lakásról, de mikor valaki úgy telefonál, hogy megmondaná a címet, azt nyílván nem fogja

2021. jún. 9. 10:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak olyan hirdetések ahol ki tudod kalkulálni hol is van a lakás. + ha nem kizárólagos szerződést köt a tulajdonos általában Ő maga is hirdeti, innentől kezdve pedig nem titok a cím.
2021. jún. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!