Mikor egy hirdetésre telefonál vagy emailt küld az ember, az ingatlanos elárulja az ingatlan helyrajzi számát?
Nem mondják meg. Tényleg még a címet se tudja a legtöbb.
Érdekelt volna 2 ház, többször telefonáltam de nem volt képes még az utca nevet se megmondani az ingatlanos. Mondott vagy 4 utcát, hogy hol lehet, nem tudja, nem találja hova írta fel.
Nem is értem hogy lehetnek ilyen balf4szok ingatlanosok.
De, tudják, ha nem tudják azonnal nézzék meg hiszen szerződés köti Őket az ingatlan árusítására.
Mi is néztünk lakásokat. Volt olyan ingatlanos aki a társasház házszámát határozottan, de két számmal mellélőve mondta meg.Ez már akkor történt amikor mentünk megnézni a lakást. Álldogáltunk a megadott szám előtt, majd jött az ingatlanos és mondta,hogy arrébb megyünk.Üzlet az üzlet, és ha nem kizárólagos a szerződés a tulajdonos vagy egyéb ingatlanos is árulhatja.
"Üzlet az üzlet"
Az átverés meg átverés..
azért nem mondják meg, mert ebből élnek nem abból, hogy egész nap telefonálgatnak mindenkivel, akik aztán nélkülük kötnek szerződést
elmondják kb a környéket abból simán be lehet tájolni, hogy érdekel e az az ingatlan
vagy itt a válaszolók ingyen dolgoznak?
sokan azért akarják a címet, hogy megkerüljék az ingatlanost én arra gondoltam
persze egy rendes ingatlanos beszél a lakásról, de mikor valaki úgy telefonál, hogy megmondaná a címet, azt nyílván nem fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!