Ha a koronavírusnak sosem lesz vége (belátható időm belül, pl. 10 év), akkor a panel és társaslakás árak szinte lenullázódnak majd?
Ez csak elméleti kérdés, nem kell rögtön felkapni a vizet. Benne van a kérdésben, hogy HA.
De ha mégsem szabadulna a világ a koronavírustól, mert mindig jönnének új mutációk amik ellen alig használ az aktuális vakcina, akkor ez megtörténhet.
Az ingatlanpiac már most is felborult, eddig a városi panelek árai mentek az egekbe, a vidéki kertes házak árai pedig relatívan alacsonyak voltak. Most fordul az egész a feje tetejére már most.
De mi lesz hogyha ez nem csak egy átmeneti állapot lesz, hanem szinte örök? A home office már most elterjedt nagyon széles körökben, így nincsenek már városokhoz kötve a munkahelyek, és a városi turizmus is megszűnt, csak vidéki turizmus van már szinte, de most az se.
Ha ez még így marad pár évig, akkor igen csak lemennek a nagyvárosi panel árak? Akár jelképes pár millió forintért lehet majd venni, mert mindenki ebben a helyzetben saját telkes otthonra vágyik majd?
"ha az ember friss levegőn van,napsugár éri, mozog"
Ez pont meg lehet tenni a kijárási korlátozáson KÍVÜLI időszakban.
12-es, te most kötekszel? Nem azt írtam, hogy este 8-ig nem terjed a betegség.
Hanem arra reagáltam, hogy szerinted a panellakó egész nap a panelben ül, míg akinek "birtoka" van, az egészséges, mert friss levegőn van, meg éri a napsugár.
Erre reagáltam, hogy este 8-ig (kijárási korlátozáson kívüli időszakon) a panellakó is ki tud menni a friss levegőre, napra.
Ennek mi köze a vírusterjedéshez? Senki nem írta, hogy ezt csak nagy társaságban lehet megtenni.
/13 anonim válasza:
17%
"A sok köcsög lakástulajdonosnak nem nagyon tetszenek az ilyen kérdések."
No és miért ne tetszene bármely lakastulajdonosnak az ilyen kretén kérdés?
"vissza fog nyalni a fagyi" "ingyenpénzre vettek lakást" "Mekkora pofáraesés lesz nekik, öröm lesz nézni"
Áruldár el, hogy aki "ingyenpénzért"jutott lakáshoz, az hogy fog pofara esni? Egyelőre a kérdező latszik egy semmirekellőnek, aki munkanélküli segélyből álmodozik budapesti lakást venni....
Attól, hogy 10 millióval beljebb van egy család, nem adják ingyen. Az akkor is újépítésűbe lakasba v házba költözött volna,ha nincs csok.
Szerintem akkor már inkább az a semmirekellő, aki azt varja hogy becsődöljön az ország, hogy gallyakért lakást vehessen a munkanélküli segélyből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!