Érdekes lehet ezen kívül az, hogy panel programban részt vett-e.
Mert ami nem azok közül nagyrésze tele van veszélyes anyaggal.
2021. márc. 14. 09:11
2/7 anonim válasza:
Északi városrész és Tarján épült talán a legkorábban. Ha jól emlékszem 1968-ban jöttek ki az első panellakások. Felsőváros, ahol mi éltünk (Tabán utca) újnak mondható a panelok között, mi 1983 decemberében költöztünk oda, és a velünk szemben lévő Tabán u.6-10. szalagpanel, még csak akkor épült. Még arra is emlékszem, hogy az utca sáros, nem volt aszfalt sem. Édesanyám lakása Tápai utcai cseréptetős panel pedig 1985-ües építésű. A Jutubos Szegedi video pedig bizonyítja, hogy a Felső tiszapartos 11 emeletesek meg csak 1986-ban épült, illetőleg ugyanebben a videoban rókusi cseréptetős panelok még csak gondolatban sem voltak. A Tuskó melleti szalagpanelra gondolok, nem a Körtöltés utcára, de feltételezem az sem volt még. Édesanyám Keresztanyja az Építő utca 2. szám alatt laktak, na azok voltak a kvázi az elsők között. És, ha jól emlékszem, nekem azt mesélték, hogy a Kossuth utcai panellakások épületek legkésőbb 1990-1991 körül. Biztos nem segítettem semmit, de ez angyjából így volt:).
2021. márc. 15. 19:03
3/7 anonim válasza:
Kossuth utca:)))) Bocsánat, Kossuth lajos sgt. .
2021. márc. 15. 19:04
4/7 anonim válasza:
"Mert ami nem azok közül nagyrésze tele van veszélyes anyaggal."
Sajnos az elsők között, és a 70-es években kijött panelokban alkalmaztak azbesztot, de szerintem a 70-es évek végére ezt betiltották. Mint említettem a Tabán utca, (szerintem egyik legkedveltebb környék panelok tekintetében), már biztosra mondom, hogy sehol sincs azbeszt.
2021. márc. 15. 19:08
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves #2-es!
Nagyon köszönöm, nagyon jó számomra a válaszod, pont ilyesmikre gondoltam.
2021. márc. 24. 14:47
6/7 Waff válasza:
Rókuson a tizesedk ( pláza tó mellett) a 80as évek elején épültek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!