Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Titeket mennyire zavar/zavarna...

Titeket mennyire zavar/zavarna, hogy játszótérre néz az ablak?

Figyelt kérdés
A kiszemelt lakás egy kis játszóra néz, nem nagy csak egy hinta meg homokozó van ott de kicsit elbizonytalanít.
2021. márc. 9. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Igen, mert nem szeretem a gyerekeket..
2021. márc. 9. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kizáró ok lenne nálam, szeretem és igénylem a csendet is és a szellőztetést is.
2021. márc. 9. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem olyan lakást vettünk ami magasföldszinti, és játszótérre néz... Bent még úgy jó is volt csukott ablakoknál, de ahogy kinyitottam az erkély ajtót, rá jöttem, hogy ha ide költöznénk, délutánonként nem tudnánk Tv-zni, vagy akár beszélgetni sem, ha nyitva van az ablak, úgy behallatszott minden. Nekem is van 2 gyerekem, de inkább egy 7. Emeleti lakást vettünk, itt is van a ház előtt játszótér, de nem hallatszik, és a kilátás is szép.
2021. márc. 9. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most bizonytalan vagy akkor sztem nem érdemes megvenni. Lakásvásárlas után mindig kiderül rgy két kellemetlenség. Amit lehet, meg kell előzni.
2021. márc. 21. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hangos lesz hétvégente.
2021. márc. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!