Aki hirdet lakást eladásra, van érdeklődője?
Kérdező!
7-es vagyok
Persze igazad van!
Annál is inkább, mert nekem 127 m2-es (1M/m2) lakásom van a Belvárosban, igaz egyelőre nem akarom eladni, de ha akarnám, akkor nagy nehézségekbe ütközne még 100M-ért is.
Arra akartam kilyukadni, hogy a családi házak mindig drágábbak a lakásoknál és ameddig van a piacon kiemelten jó helyen levő, esetleg még olcsóbban is, akkor erősen csökkennek az esélyek.
Az 55M az a lélektani határ, ami a hitelt is felvevő fiataloknak sok, az időseknek meg a 74m2 nagynak számít, mert rendszerint azért váltanak, mert kisebb lakásba akarnak menni.
Viszont tanácsolnám neked, hogy külföldi ingatlanportálokon hirdesd!
Ott üzletemberek, befektetők keresnek lakásokat, nekik szempont, hogy viszonylag közel legyen a belvároshoz és az árat is nevetségesen olcsónak fogják találni.
Legyen szerencséd!
Reális lehet az ár, de tény, hogy minél drágább, annál kisebb a piaca. Bár így is gyanús nekem, Újlipótváros népszerű hely, sokan szeretik és keresnek is itt lakást.
Ha a társasház és a lakás is jó állapotú, akkor ennyi idő alatt el kellene kelnie. Esetleg próbálkozz a home staging-gel. Nézd meg, 1-1.5 millióval olcsóbban hív-e bárki (úgyis alkudnának). Persze még így is kérdéses a dolog, a Váci útra néző csúszózsalus házakban magas ez az ár, a Jászai felé alacsony is. Stb.
10-es akkor végképp nem értem. Ebben a házban lift is van, és a lakás nincs lepukkanva. Szép állapotban van, ki is festettük, be is lehetne költözni azonnal, nincs olyan probléma ami ezt ne engedné. (nyilván olyan lehet, hogy valakinek nem tetszik a csempe és újat akar rakatni) Kint volt legalább 50 ingatlanos, a végén már turnusokat szerveztünk, odamentünk a lakásba és egymás után beosztva jöttek az ingatlanosok. Mindegyik azt mondta jó a lakás és az ár is.
12-es, volt több ingatlanos is aki kifejezetten külföldieknek akart, kifejezetten azon a környéken lakást felhajtani, ő sem hozott még nézelődőket sem. Ő is azt mondta hogy ezért az árért perceken belül el fogja adni.
13-as, nem a Váci útra néz az ablak, átmész a Váci úton és nem az első, hanem a második házban van a lakás a westenddel szemben. Az összes ingatlanos azt mondta, hogy azon a környéken óriási a kereslet a lakásokra.
Pedig az szép hely. Ha valahol fent van/lesz a hirdetés, mutasd majd meg, szívesen ránézek - én is keresgélek erre, bár ennyit nem tudok kiadni rá.
De ha fent sincs sehol, nyilván nem keresnek. Ha képek nélkül hirdeted, akkor sem nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!