Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek, hogy...

Mi a véleményetek, hogy értette az eladó?

Figyelt kérdés

Aki eladja a kinézett házat az az unoka, nem akarnak vele foglalkozni, mi elmentünk megnéztük, még nem biztos mert a szomszéd az unokatestvére aki azon az udvaron megy keresztül a mezőgazdasági gépeivel, és lehet hogy megveszi, bár szerintetek mennyi az esélye hogy ad érte 6-7 milliót úgy hogy nincs gyereke sem, és csak az udvar miatt lenne szükséges a nagymama háza??

Illetve az a kérdésem hogy úgy vált el tőlünk az eladó hogy átgondoljátok meg mi is.... mi egyébként 100% os vevők lennénk, csak nem értem ők mit akarnak átgondolni? Hogy kinek adják? Az nem mindegy? Főleg nekik? Akik nem is a közelben laknak? Ráadásul normális emberek vagyunk nem valami aljanépség :)

2021. febr. 22. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Aki eladja a kinézett házat az az unoka, nem akarnak vele foglalkozni"

A legtöbb átvert palimadár története így kezdődik :))))

Én megnézném a térképszelvényt és a tulajdoni lapot (szolgalmi jog, haszonélvezeti jog) mert ez az átjárásos ügy nekem elég szarul hangzik. Meg úgy az egész történet sem kerek. Ingatlant csak a tulajdonostól vennék és ilyen előzmények után az ügyvéd előtt én személyesen ellenőrizném az eladó személyi adatait mielőtt a tulajdonos kezébe adom a vételárat.

Tudom hogy amikor tetszik egy ingatlan leereszkedi a lila köd. De legyél észnél nagyot bukhatsz.

2021. febr. 22. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, adtál árajánlatot, és azt gondolják át.

Gondolom, adtál határidőt is és megadtad az adataidat és az ügyvéded címét, és a szerződéskötési időpontot.

Mikorra ígértek választ?

Én max. 1 napot szoktam várni a válaszra, hiszen az ügyvédi időpontot is le kell mondani, ha nem adják el.

2021. febr. 22. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
11# egyetértek, megnéznem én is a telekhatart,tulajdoni viszonyokat.
2021. febr. 22. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez osztatlan közös, akkor csak megosztási szerződéssel lennék hajlandó megvenni, mert utána is ugyanúgy járkálhat át rajta a traktorral anélkül...
2021. febr. 23. 08:19
 15/15 Majatom ***** válasza:
100%

Amikor írtad, hogy azt mondta, hogy majd ők is meglátják, nekem egyből ez ugrott be:

Felajánlotta az unokatestvérnek, hogy vegye meg, ha már úgy is használja az udvart. Unokatestvér sokallta az árát, nem ér annyit, erre ő: akkor hirdessük meg ezen az áron, lássuk jelentkezik-e érte valaki.

Na ez a valaki vagy Te kedves kérdező.

Mi jártunk már egyszer ugyan így, csak az egy pótkocsi volt. Egyeztettünk, hogy megnéznénk, mikor odaértünk mondta, hogy nincs nála, mert neki már nincs traktorja, és kölcsönadta egy ismerősének. Elmentünk az ismerőshöz, aztán amíg mi nézegettük a pótkocsit ők közben félrevonulva beszélgettek valamit, majd jött az eladó, hogy hát sajnos már nem eladó, mert az ismerőse aki használja megveszi.

Ne legyen igazam, de nekem egyből ez jött le a történetből.

2021. febr. 23. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!