Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek, hogy...

Mi a véleményetek, hogy értette az eladó?

Figyelt kérdés

Aki eladja a kinézett házat az az unoka, nem akarnak vele foglalkozni, mi elmentünk megnéztük, még nem biztos mert a szomszéd az unokatestvére aki azon az udvaron megy keresztül a mezőgazdasági gépeivel, és lehet hogy megveszi, bár szerintetek mennyi az esélye hogy ad érte 6-7 milliót úgy hogy nincs gyereke sem, és csak az udvar miatt lenne szükséges a nagymama háza??

Illetve az a kérdésem hogy úgy vált el tőlünk az eladó hogy átgondoljátok meg mi is.... mi egyébként 100% os vevők lennénk, csak nem értem ők mit akarnak átgondolni? Hogy kinek adják? Az nem mindegy? Főleg nekik? Akik nem is a közelben laknak? Ráadásul normális emberek vagyunk nem valami aljanépség :)

2021. febr. 22. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, de én tuti nem vennék olyan ingatlant aminek az udvarán a szomszéd halad át nagy gépekkel. Ez le lett amúgy tisztázva hogy adásvétel után mi lesz az udvarral?
2021. febr. 22. 21:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Természetesen, kerítést fog építeni az eladó unokatestvére, csak nagyon nagyon régen ez egy telek volt aztán mivel anya és fia élt egymás mellett épült 2 ház kerítés nélkül
2021. febr. 22. 21:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekik is van külön udvaruk csak nagyon keskeny
2021. febr. 22. 21:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Több pénzt akar. Azért "gondolkodik" meg mondja, hogy lenne más vevő. Arra vár, hogy ráígérsz...

Amúgy önálló helyrajzi száma van a teleknek???

2021. febr. 22. 21:41
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a rokon agyal még rajta, hogy kell neki vagy sem.

Valószínű nem akar érte annyit adni, mint ti...

Az eladó meg családi viszályt sem akar meg kevesebb pénzt sem.

2021. febr. 22. 21:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyi az esélye hogy végül csak megveszi az ingatlant a rokon?
2021. febr. 22. 21:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de honnan tudhatnánk? Ha komolyan érdekel a ház, mondd meg az eladónak mentek az ügyvédhez már a héten a foglalóval. Akkor nem kell a szomszédon aggódni.
2021. febr. 22. 22:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen csak a jogszabály miatt elsőbbsége van a szomszédoknak, tudom senki nem tudja megjósolni, csak például párom szerint 80% hogy nem kell neki szerintem meg ha a helyébe lennék hogy feltétlenül szüksége van az udvarra akkor megveszi, maximum kiadja albérletbe. De ne nekem legyen igazam....
2021. febr. 22. 22:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak az elővásárlási jog szerint nem fogja megvenni ha nem kell neki.

Beszélj az eladóval, ti készek vagytok foglalózni, döntsön két héten belül! Kár ezen rágni magad, annyi eladó ház van, s most pang a piac. Légy okos! :)

2021. febr. 22. 22:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen, épp ezaz, hogy ez egy kisváros, nagyon jó a környék, a ház mondjuk felújításra szorul és rosszabb házak rossz környéken max 1.5 millióval kevesebb.
2021. febr. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!