Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kárpátaljaiak! 150-250 nm...

Kárpátaljaiak! 150-250 nm közötti (közepes, vagy kicsivel jobb állapotú) családi házak hány hrivnyába kerülnek nálatok faluhelyen/kisvárosokban? Pl. Beregdédán, vagy Tiszaújlakon, vagy Ilosván, vagy Szolyván, vagy Szürtén, vagy Huszton, vagy Técsőn?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 17:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem egzakt ingatlanokat kell írnotok, sem ezen házak pontos árait, hanem csupán azt, hogy felétek milyen árakon, vagy ártartományokban mozognak 2019-2020-2021-ben az eladó vidéki házak?
2021. febr. 15. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1,5 millió hrivnya, felújított állapotban pedig legalább 2 millió hrivnya.
2021. febr. 15. 19:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a régen sokat emlegetett nagy szegénységet felszámolták, hogy faluhelyen már ilyen árakon mennek az ingatlanok?
2021. febr. 15. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
2-es, azért azt megnézném, hogy ezeken a területeken átszámítva 15-20 millió forint legyen az ingatlan... ha megnézed a hasonló kaliberű szabolcsi települések házait, kb olyan 10-15 millióba, és ez Magyarország.
2021. febr. 15. 21:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Éppen EZÉRT furcsállottam én is amit kettes írt. Nem is kicsit.

Kárpátalját mindenki meglehetősen szegény és rendkívül alacsony keresetű megyének festi le, ahol nem igazán vannak ilyen magas családi ház árakra elegendő havi fizetések.

Még valaki esetleg, aki ott lakik? Tudna írni nekem? Megcáfolni, vagy épp furcsa mód megerősíteni őt, de ezesetben immáron indokkal?

2021. febr. 16. 00:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan lehetőség, hogy az interneten nézel helyi ingatlanhirdetéseket, és azokból megállapítod, hogy kb. milyen árak vannak.

Igen, szegénység van Kárpátalján, de ennek ellenére igazat írtam, ennyibe kerülnek ott az ingatlanok.

Tessék: [link]

Ez pl. Huszton van, és még csak nem is jó állapotú, mégis több mint 50.000 dollár.

2-es voltam.

2021. febr. 16. 06:21
 7/12 anonim ***** válasza:
*Vagyis pont 50.000
2021. febr. 16. 06:22
 8/12 A kérdező kommentje:

"De ennek ellenére igazat írtam..."

Rendben, számomra ez a relatíve drágaság eléggé furcsa TOVÁBBRA is, de senki nem mondta, hogy ne lenne igazad. Azonban nem magyaráztad meg, hogy ennek mik a lehetséges okaik.

"De ezesetben immáron indokkal."

Ha valaki tudja, akár csak sejti, írja már le mi indokolja a viszonylagosan (azaz helyzetükhöz képest) drága ingatlan árakat.

Köszönöm!

2021. febr. 16. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az oka? A helyzet, hogy Szabolcs-Szatmárban extrém alacsonyak az árak, nem tudom miért.

Viszonyításképpen én a Partiumból írok, Szatmár megyéből, és itt is egy közepes állapotú tisztességes méretű ház 50 ezer eurótól indul, sima községekben, nem városban. Pedig semmivel sem jobb a helyzet mint Szabolcs-Szatmárban.

Az egyenlőtlenséget az is adja, hogy Kárpátaljáról is, és Erdélyből is, egész falvak dolgoznak kint külföldön, a pénzt pedig hazatolják házakba, amiben aztán nem is laknak. De ez ilyen szokás...

2021. febr. 16. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Szabolcsban is drága, a minap néztem Fehérgyarmaton, Kádár kockákért kérnek 15 milliót, egy komolyabb ház 30+.

Kárpátalján amúgy 25000 dollártól lehet venni, bár tudok Újlakon 100 ezerért is - mondjuk a tulajt pont ismerem, és azt is tudom, hogy 180000 dollárt költött rá (félkészen vette, dolgoztunk nála). Az mondjuk meg is érné, ha lenne annyim megvenném. Ezeknél a fullos hazáknál az ár még csak nem is túlzó, nem eladásra épültek, csak aki teheti lelép magyarba.

2021. júl. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!