Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mekkora ajánlatot tegyek ?...

Mekkora ajánlatot tegyek ? Budai jó helyen lévő lakás 50 nm 65 az irányára. Újszerű új építésü.

Figyelt kérdés

2021. febr. 13. 21:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

8-as vagyok.

Ezt persze kultúráltan kell elmondani, beszélgetés keretében. Akkor nem fogja azt mondani, hogy takarodj a francba.

2021. febr. 14. 08:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Esetleg abba nem menne bele az eladó, hogy a maradékot bizonyos időn belül fizeted csak ki (ha már minden kötél szakadna)?

Az általa kínált árból ragaszkodj az ingatlanos jutalékának a levonásából, hiszen nem ingatlanos szerezte neki a vevőt.

Banki kölcsön ki van zárba?

2021. febr. 14. 16:42
 13/22 A kérdező kommentje:
AZ ingatlanos kb hany %?
2021. febr. 14. 18:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje volt hirdetve a lakás?

Ha sokáig (akkor mennyiér, mennyiről engedett le a tulaj 60-ra?), akkor ezek függvényében tudsz alkudni, ill. ő már többet nem hajlandó engedni.

Hallottam, hogy egy Belvárosi lakás 70-ről 50-ért kelt el, de szűk 2 év alatt.

2021. febr. 14. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:
Az ingatlanos 2.5-4%
2021. febr. 14. 19:37
 16/22 A kérdező kommentje:
kb 1 eve hirdetik es 65 ert hogy elotte esetleg dragabb volt e azt nem tudom
2021. febr. 14. 23:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha az eladó sokáig hirdette, és nem boldogult, előbb vagy utóbb (az ingatlanosok pofátlan és állandó megkeresései mellett vagy hatására, beletörődve) be fogja adni a derekát valamelyiknek, mert sajnos sok ember nem mer ingatlanos nélkül vásárlásba belevágni (holott a mai világban tulajdonlapot is már le lehet kérni - évente 2x ingyenesen, ügyfélkapus regisztrációval, ha jól rémlik). Én vevőként láttam olyan ingatlanos papírt (ugye alá kellett írnod, hogy megtekintetted a lakást), hogyha a "háta mögött" megegyeztek, akkor neki ugyanúgy jár a jutalék, sőt még te is bajba keveredhetsz. Sőt, ha szerződésed van ingatlanossal, de pl a saját testvérednek adod el a lakásodat úgy, hogy ingatlanos nem is találkozott vele, akkor is ki kell fizetni a jutalékot neki. Gusztustalan egy szakma...
2021. febr. 14. 23:48
 18/22 anonim ***** válasza:

"Én vevőként láttam olyan ingatlanos papírt (ugye alá kellett írnod, hogy megtekintetted a lakást), hogyha a "háta mögött" megegyeztek, akkor neki ugyanúgy jár a jutalék, sőt még te is bajba keveredhetsz."

Pont nemrég olvastam erről, hogy ez szabálytalan, szóval erre nyugodtan lehet tojni:

[link]

Nyugodtan tegyél 55 milliós ajánlatot. Ha egy éve hirdetik, akkor eléggé túlértékelt a 65 milliós ár. A legrosszabb esetben megmondja, hogy nem adja el ennyiért.

Egyébként az nem játszik, hogy felveszel pár millió forint hitelt?

2021. febr. 15. 10:48
 19/22 A kérdező kommentje:
58 ra 59 et mondott elfogadtam :-)
2021. febr. 15. 19:03
 20/22 A kérdező kommentje:
de lehet 55 öt kellett volna tenyleg amugy huzta a szajat nagyon de ugye kpben fizetek es azonnal marmint utalassal.es akkor a neje kuldte az smst 1 ora mulva hogy 59. mert szoban meg a 60at eroltettek mert hogy mennyi mindent otthagynak meg stb. hu de nehez nap volt.
2021. febr. 15. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!