Mekkora ajánlatot tegyek ? Budai jó helyen lévő lakás 50 nm 65 az irányára. Újszerű új építésü.
8-as vagyok.
Ezt persze kultúráltan kell elmondani, beszélgetés keretében. Akkor nem fogja azt mondani, hogy takarodj a francba.
Esetleg abba nem menne bele az eladó, hogy a maradékot bizonyos időn belül fizeted csak ki (ha már minden kötél szakadna)?
Az általa kínált árból ragaszkodj az ingatlanos jutalékának a levonásából, hiszen nem ingatlanos szerezte neki a vevőt.
Banki kölcsön ki van zárba?
Mennyi ideje volt hirdetve a lakás?
Ha sokáig (akkor mennyiér, mennyiről engedett le a tulaj 60-ra?), akkor ezek függvényében tudsz alkudni, ill. ő már többet nem hajlandó engedni.
Hallottam, hogy egy Belvárosi lakás 70-ről 50-ért kelt el, de szűk 2 év alatt.
"Én vevőként láttam olyan ingatlanos papírt (ugye alá kellett írnod, hogy megtekintetted a lakást), hogyha a "háta mögött" megegyeztek, akkor neki ugyanúgy jár a jutalék, sőt még te is bajba keveredhetsz."
Pont nemrég olvastam erről, hogy ez szabálytalan, szóval erre nyugodtan lehet tojni:
Nyugodtan tegyél 55 milliós ajánlatot. Ha egy éve hirdetik, akkor eléggé túlértékelt a 65 milliós ár. A legrosszabb esetben megmondja, hogy nem adja el ennyiért.
Egyébként az nem játszik, hogy felveszel pár millió forint hitelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!