Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 22 nm lakás elég egy 23 éves...

22 nm lakás elég egy 23 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Fiam külön költözne tőlünk, és kinézett egy 22 nm kis lakást.Egyedül költözne oda.Túl kicsinek találom azt a lakást, főleg ha lesz komolyabb barátnője is.
2021. febr. 13. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván jobb egy nagyobb, tehát a kérdés az, hogy van-e pénz nagyobbra. Az ilyet a kis méret miatti alacsony árnak köszönhetően szerintem gyorsan el lehet adni, ha majd nagyobbra lesz szükség.
2021. febr. 13. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Én évekig egy kolesz szobán (10m2) laktam harmad magammal. Utána nem volt pénzem saját albira sem, így szintén egy kis szobát (12m2) béreltem a párommal. És teljesen jó volt.

Erre volt keret, de nekünk a 22 m2 már dözsölés lett volna.

2021. febr. 13. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, csak na, nem sok ember engedheti meg magának. Én 24 évesen jelenleg egy tisztességes méretű házra pályázok, amit aztán életem végéig csinosítgatok, családdal, gyerekkel. Nem hiányzik senkinek 10 évente a költözés, felújítás, hibák feltárása a lakásban, stb. 8as voltam.
2021. febr. 13. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Hát élni lehet ennél sokkal kisebb helyen is, de szerintem nem annyival olcsóbb egy borzasztó élményt nyújtó 22 négyzetméteres, mint egy használható 30-35 négyzetméteres (főleg ha galéria is van).

Most az ingatlan.com-on végeztem is egy keresést. 6-7-8. kerületben néztem, először 20-22 négyzetméteres lakásokat, utána meg 30-35 négyzetmétereseket és 1-2 millió forint különbség van, a normális állapotú lakások között. Én ennyi pénzért nem költöznék egy lyukba, inkább vegyetek fel valamennyi hitelt, ha ez kell.

2021. febr. 13. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Kicsi, de kezdetnek megteszi. Valószínűleg nem lesz egy öröklakás, de ha csak erre van keret, akkor mi mást lehetne választani? 2 személynek már szűkös, egy főnek még elmegy, ha nincs mindig otthon az illető, és van egy autója, amivel elmehet sok helyre kicsit kimozdulni.
2021. febr. 14. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Bérelni bérelnék ekkorát, de tízen-húszon milliókért nem vennék az biztos. Tényleg 1-2 millió a különbség ez és az élhető között.
2021. febr. 14. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!