22 nm lakás elég egy 23 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Fiam külön költözne tőlünk, és kinézett egy 22 nm kis lakást.Egyedül költözne oda.Túl kicsinek találom azt a lakást, főleg ha lesz komolyabb barátnője is.2021. febr. 13. 13:28
11/16 anonim válasza:
Nyilván jobb egy nagyobb, tehát a kérdés az, hogy van-e pénz nagyobbra. Az ilyet a kis méret miatti alacsony árnak köszönhetően szerintem gyorsan el lehet adni, ha majd nagyobbra lesz szükség.
12/16 anonim válasza:
Én évekig egy kolesz szobán (10m2) laktam harmad magammal. Utána nem volt pénzem saját albira sem, így szintén egy kis szobát (12m2) béreltem a párommal. És teljesen jó volt.
Erre volt keret, de nekünk a 22 m2 már dözsölés lett volna.
13/16 anonim válasza:
Lehet, csak na, nem sok ember engedheti meg magának. Én 24 évesen jelenleg egy tisztességes méretű házra pályázok, amit aztán életem végéig csinosítgatok, családdal, gyerekkel. Nem hiányzik senkinek 10 évente a költözés, felújítás, hibák feltárása a lakásban, stb. 8as voltam.
14/16 anonim válasza:
Hát élni lehet ennél sokkal kisebb helyen is, de szerintem nem annyival olcsóbb egy borzasztó élményt nyújtó 22 négyzetméteres, mint egy használható 30-35 négyzetméteres (főleg ha galéria is van).
Most az ingatlan.com-on végeztem is egy keresést. 6-7-8. kerületben néztem, először 20-22 négyzetméteres lakásokat, utána meg 30-35 négyzetmétereseket és 1-2 millió forint különbség van, a normális állapotú lakások között. Én ennyi pénzért nem költöznék egy lyukba, inkább vegyetek fel valamennyi hitelt, ha ez kell.
15/16 anonim válasza:
Kicsi, de kezdetnek megteszi. Valószínűleg nem lesz egy öröklakás, de ha csak erre van keret, akkor mi mást lehetne választani? 2 személynek már szűkös, egy főnek még elmegy, ha nincs mindig otthon az illető, és van egy autója, amivel elmehet sok helyre kicsit kimozdulni.
16/16 anonim válasza:
Bérelni bérelnék ekkorát, de tízen-húszon milliókért nem vennék az biztos. Tényleg 1-2 millió a különbség ez és az élhető között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!