Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bunkósàgnak vennéd ezt az...

Bunkósàgnak vennéd ezt az újonnan melléd költözőtől?

Figyelt kérdés

Adott egymas mellett 2 csaladi haz. A szomszed haz egyik ablaka pont a mi kertunkre néz,kb a kert felet csodàsan belàtja...

Nem akarom,hogy végig nézze az egesz koltozkodest meg amugy sem szeretem,ha valaki belat a kertbe.

Arra gondoltam koltozes elott ultetnek (vagyis ceggel) akiknel lehet venni tobb meter magas orokzoldeket az ablaka ele. Tobb meter lenne még az ablaka es az orokzoldek kozt. Nem arnyekolna le semmit,csupan nem latna at rank.

Te mit szoltnal?

Koszi,ha valaszoltok.

2021. febr. 9. 18:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10-esnek üzenném,hogy az eszedbe sem jut,hogy nem emeletes a háza? :)

Amúgy nagyon szuper,hogy te ilyen szuper nyitott ember vagy és nem zavar,hogy bámul valaki esetleg :)

2021. febr. 10. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Nekem úgy rémlik, hogy kerítés mellé nem ültethetsz bármit, ami a másik telkében kárt csinál. De lehet, hogy én vagyok naív, hogy elhittem ezt.
2021. febr. 10. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem túl sokat aggódsz azon, hogy látják-e, hogy költözködsz. Ha látja a szomszéd, akkor sem történik semmi. Ez egy normális dolog, hiszen akkor tudsz ott élni, ha előtte odaviszed a dolgaidat. És ahogy írták korábban, a legtöbb embernek millió más dolga van, minthogy a szomszéd költözködését nézze.

A több méter magas örökzöldek telepítése nem bunkóság, csak szerintem jobb lenne várni, míg beköltözöl és alaposabban átgondolod, hogy mi és hova kerüljön a kertben.

2021. febr. 10. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Inkább csomagold be, amit ennyire nem akarsz, hogy ne lásson, hogy beviszed :) Gondolom, csak nem azt akarod titkolni, hogy lesz a házban mondjuk kanapé. De pl. egy ugyanolyan barna dobozról meg senki nem fogja tudni, hogy lapostévé, a Mona Lisa vagy egy még össze nem szerelt polc van benne. Ha lakásba költöznél, egy egész utca nézhetné végig, de nincs ebben olyan nagy látványosság. Ha meg nem akarod, hogy később belásson a szomszéd, a fáknál jóval hatékonyabb a kerítés.
2021. febr. 10. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Részben egyetértek Veled,én sem szeretném ha az életem nyitott könyv lenne a szomszédoknak. A költözés kevésbé érdekelne,a további időszak viszont igen. Falun élünk,az előttünk lévő házban idős házaspár lakott,a haláluk után eladásra került. A kockaház háttal van felénk,kisablakok néznek csak hátra. Előkertünk is van,tehát egy pár méter távolság van az udvarunkig. Első érdeklődő rögtön egy sokgyerekes kisebbségi család volt. Egyedül élek nőként hétközben,gyerekem fősulis/koleszos. Ekkor jött az ötlet az égigérő sövényre. L alakban beültettük az előkertet,kellő távolságba a szomszéd háztól. Végül egy rendes család vette meg,de nem bánom a sövényt így sem. Ez a mi privát szféránk.
2021. febr. 13. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Én örülnék neki, és megkérdezném hogy beszálljak-e a munkába vagy a költségekbe.

Nekünk is teljesen egyértelmű volt költözéskor, hogy nem szeretnénk egymást bámulni a szomszéddal, így 0. dolgunk volt átláthatatlanná tenni a kerítést - ha a szomszéd tette volna meg helyettünk, csak megköszöntük volna.

2021. febr. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!