Bunkósàgnak vennéd ezt az újonnan melléd költözőtől?
Adott egymas mellett 2 csaladi haz. A szomszed haz egyik ablaka pont a mi kertunkre néz,kb a kert felet csodàsan belàtja...
Nem akarom,hogy végig nézze az egesz koltozkodest meg amugy sem szeretem,ha valaki belat a kertbe.
Arra gondoltam koltozes elott ultetnek (vagyis ceggel) akiknel lehet venni tobb meter magas orokzoldeket az ablaka ele. Tobb meter lenne még az ablaka es az orokzoldek kozt. Nem arnyekolna le semmit,csupan nem latna at rank.
Te mit szoltnal?
Koszi,ha valaszoltok.
10-esnek üzenném,hogy az eszedbe sem jut,hogy nem emeletes a háza? :)
Amúgy nagyon szuper,hogy te ilyen szuper nyitott ember vagy és nem zavar,hogy bámul valaki esetleg :)
Szerintem túl sokat aggódsz azon, hogy látják-e, hogy költözködsz. Ha látja a szomszéd, akkor sem történik semmi. Ez egy normális dolog, hiszen akkor tudsz ott élni, ha előtte odaviszed a dolgaidat. És ahogy írták korábban, a legtöbb embernek millió más dolga van, minthogy a szomszéd költözködését nézze.
A több méter magas örökzöldek telepítése nem bunkóság, csak szerintem jobb lenne várni, míg beköltözöl és alaposabban átgondolod, hogy mi és hova kerüljön a kertben.
Én örülnék neki, és megkérdezném hogy beszálljak-e a munkába vagy a költségekbe.
Nekünk is teljesen egyértelmű volt költözéskor, hogy nem szeretnénk egymást bámulni a szomszéddal, így 0. dolgunk volt átláthatatlanná tenni a kerítést - ha a szomszéd tette volna meg helyettünk, csak megköszöntük volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!