Bunkósàgnak vennéd ezt az újonnan melléd költözőtől?
Adott egymas mellett 2 csaladi haz. A szomszed haz egyik ablaka pont a mi kertunkre néz,kb a kert felet csodàsan belàtja...
Nem akarom,hogy végig nézze az egesz koltozkodest meg amugy sem szeretem,ha valaki belat a kertbe.
Arra gondoltam koltozes elott ultetnek (vagyis ceggel) akiknel lehet venni tobb meter magas orokzoldeket az ablaka ele. Tobb meter lenne még az ablaka es az orokzoldek kozt. Nem arnyekolna le semmit,csupan nem latna at rank.
Te mit szoltnal?
Koszi,ha valaszoltok.
Kérdező!
Nekem az előző házamnál ugyan kedves szomszédaim voltak, csak egy idő után már azt hitték, hogy ők is családtagok, és kezdtek minden dolgunkba beleszólni.
Ezért, hogy elkerüljem ezt és a kerítésen át való kényszeres társalgásokat, az új házamnál indításból egy 2,5 méter magas átláthatatlan kerítést húztam fel körben. Az én oldalamról sövénnyel beültetve.
Így már van magánéletem.
Tedd te is ezt.
Ha megtudod az árakat, hamar le fogsz tenni az örökzöldekről.
Maradj a zárt és magas kerítésnél.
A sajat portadra azt ultetsz amit akarsz, nem bunkosag. Azt erdeklodd meg hogy fat mennyire messzire kell ultetni a telekhatartol mert a gyokere siman atnyulhat a szomszedhoz es ha o ott asni kezd, betonozni vagy barmi akkor elvagja a gyokeret.
Szuleim hazanal sokaig drotkerites volt a telekhataron, aztan a szomszed rarakott valami nadszovetet, igy egyikunk sem latott at de nem volt abbol vita, jo szomszedok voltunk. Kesobb lett normalis kerites. A szomszed ha akar igy is atlat mert felmegy az emeletre es kinez az ablakon akkor latja a hatso udvart :)
Kulfoldon ahol lakom ott teljesen normalis hogy nincs kerites. A legtobb haznal semmi nincs a telekhataron. A mi hazunknal is csak 1-2 fa van de nem takar az semmit. Latom ha a szomszed kint sutoget, vagy kint beszelgetnek de nem zavar. O is latja ha kint grillezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!