A képen látható négyemeletes csúsztatott zsalus vagy téglalakás?
Sziasztok!
Lakásvásárlás előtt állok és érdekelne hogy a képen látható négyemeletes téglalakás vagy csúsztatott zsalus? 18 nm-es garzonok vannak benne 79-ben épült, sajnos nem tudta megmondani az eladó. Köszönöm előre is
Szerintem tégla lehet, 40-es, 50-es évek.
Parapetes gázkonvektorral.
De meg tudod kopogtatni kívülről, és kiderül.:)
Aha, köszi.
Nem ismertem!
Körülézek én is ott mindjárt.
Szerintem az egyik hirdető elírta véletlenül, miből épült, rá kell kérdezni.
Egyébként túlárazottnak gondolom akkor is, ha tégla, a belvárosban kapsz ennyiért ilyen nm-áron, még lifteset, felújítottat is.
Az viszont előny hogy a tulaj hirdeti és közvetlenül vele tudsz tárgyalni.
Igen, ez igaz, faltól falig ablak annál szokott lenni.
Munkásoknak építették ezeket a kicsiket a gyárak közelében, de a VIII. kerületben 34 nm a létező legkisebb, azért nem tudtam elképzelni, hogy annál kisebb is létezhet.
Nekünk is van egy ilyen a Keletinél, tégla építésű, 110 éves és 35 nm, 17,5 nm a szobája, és pont most árazzuk be, azért mondom, hogy Wekerlénél kijjebb sok az 1 M. De ha ez reális, akkor felviszem 1 M fölé az enyémet..
.:)
Téglából 2-3 emeletet húztak általában. Inkább zsalus, viszont nagyblokkos is lehet, az meg salakblokk. A válaszfalak téglák mindegyik esetben.
79 esetén inkább a csúsztatott zsalus jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!