Mondanátok a dunakanyarban olyan helyet, ami megfizethető, a környék családias, és szép a táj?
Vagy akár Dunántúlon.
Nagyon fontos, hogy az otthon a nyugalom szigete legyen számunkra, szóval nyugodt, de nem falusias hely, ahol ha hajnalban kinézek az ablakon, sóhajtanom kell.
Létezik ilyen hely?
Dunakanyar,...megfizethető (ez vajon nálad mit jelent?) nálam az olcsó...családias,...gyönyörű táj,...nem falusias,...
Eléggé ismerem a Dunakanyart, Verőcemaroson van nyaralónk, de azelőtt Visegrád volt a törzshely, míg élt a nagymama. De akármelyiket veszem sorra, valami nem stimmel. Főleg az "olcsó" és a ne legyen falusias kombó zavar be.
Dunántúlról majd jön más mesélni, azt passzolom.
Hát én Alföldi vagyok alapból, és ott a falusias lehet mást jelent. Kb Jóska bácsi részegen a lerobbant kocsmába biciklizik reggel 8kor, de beborul az árokba, az utcán meg szabadon rohangálnak a kóbor kutyák, a cigán meg megy a pulyával a körzeti orvoshoz. Nem tudom, ilyesmit, mélyszegénységet nem szeretnék. Kisvárosias légkör, ahol normális családok élnek, nem pedig a szegény kutya kikötve egy lánccal az udvarra ahol egy szétbarmolt fél autó várja a végét.
Külföldön élek, és vágyok venni egy házat valahol Magyarországon, de azért nálam se végtelen a keret rá sajna. Az a baj ilyen megfoghatatlan dolgokra vágyok, minthogy reggel kinézek az ablakon és a dimbes dombos vidéken kanyarog a folyó, a szomszédságban pedig kertisütés van, eltudunk menni a férjemmel erre arra, van program a környéken a gyerekeknek, sok a fiatal dolgozó, értelmes ember. Tudom sokat akar a szarka 🙂
Jó!
Az a fajta mélyszegénység amiről írsz, alapban nem jellemző a Dunakanyarra. Cigány meg már mindenütt van, azt ebben az országban, ahol a lakosság 20% cigány, nem fogod tudni kikerülni sehol.
De ezeknek is vannak a vagyonosodási kipucolkodás szerint fokozatai, arra ügyelj, akár a Rózsadombon is, hogy a szomszédod ne legyen az!
Ezek után azt mondom neked, hogy keresd fel az Ingatlan.com-ot!
Én megtettem helyetted, beírtam, hogy Dunakanyar, ár szerint növekvőbe tettem, a többit (ár, nagyság, egyéb opciók) már neked kell beírnod.
Az én szívem csücske Zebegény, de az drága hely.
Uhh Zebegényben voltam egyszer illetve Visegrádon meg Nagymaroson. Zebegény nekem is nagyon tetszett.
Ez a Szokolya nevű település képek alapján nagyon szépnek tűnik.
Igazad van, csakhogy...
"Verőcemaros Pest megyei község 1974. december 31-én jött létre Kismaros és Verőce községek egyesítésével.1990. január 1-jén a két település ismét különvált."
Engedd meg nekem, hogy úgy mondjam, ahogy a közel 30 év alatt megszokottá vált és ahogy a helyiek használják ma is.
Egyébként kérdés megválaszolása szempontjából teljesen lényegtelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!