Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlanos feljelentheti az...

Ingatlanos feljelentheti az érdeklődőt?

Figyelt kérdés

Interneten találtam egy hirdetést ahol képek alapján minden rendben volt de csak a lakásról voltak fényképek. Ingatlanossal megbeszéltünk egy találkozót, hogy megmutatja élőben. Kiérve a helyszínre azt vettem észre, hogy a főkapu le van szakítva, fektetve hever a kukák között és néhány tégla annyira hiányzik, hogy itt-ott teljesen át lehetne nyúlni a falon. Aztán olyan alakok jöttek ki a házból akiket nem szeretnék szomszédnak.

Megköszöntem az ingatlanosnak, hogy időt szakított rám és kértem inkább hagyjuk az egészet mert meggondoltam magam.

Teljesen kiakadt és megfenyegetett, hogy feljelent megtévesztésért mert be se akartam menni a házba.

A kérdésem, hogy ilyenkor feljelenthet?

Pontosan nem tudtam hova megyünk, csak ott helyben szembesültem a körülményekkel.

2021. febr. 3. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenteni bármit lehet, de nyilván teljesen komolytalan. Ennyi erővel feljelenthetem azt is, aki nem jött el a megbeszélt randira...
2021. febr. 3. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Téged meg a ház belseje tévesztett meg, mert másról nem adtak infót.

Máskor az ingatlanostól érdeklődjél, a nem látható dolgokról; érdemes.

Ha ott voltál, már megnézhetted volna, vagy közöld, hogy más elképzelésed van a külsőre és helyre vonatkozólag.

2021. febr. 3. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy a fenébe jelenthetne fel és milyen címen?

Ha te az utcába belépsz és már az nem tetszik, akkor is jogodban áll sarkon fordulni és tehet neked egy szívességet!

Sőt!

Ha 5x megnézed és minden tipptop, de te 6x-a úgy döntesz, hogy mégsem azt veszed meg, mert egy másik jobban tetszik, akkor kivégeztet?

Álljon már meg a menet, azért az ingatlanos hülyeségnek is van határa!

2021. febr. 3. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az valami hülye kényszeringatlanos lehetett. Feljelenthet, először a rendőrök röhögik ki, aztán az ügyvéd. Neked ebből semmi bajod nem lesz.
2021. febr. 3. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ki fogják röhögni maximum. Az ajtóból is visszafordulhatsz, jogodban áll. A megbeszélt időpont nem kötelez semmire, ha nem tetszik még a megtekintésre sem. Plusz igen, te meg érvelhetsz azzal, hogy a hirdetés képei tévesztettek meg. Szóval 1-1. Gondolom már rég a nyakán van az ingatlan és nagyon el kéne már adni, mert le fog járni a szerződés vagy valami, és azt hitte majd behúz egy balekot.
2021. febr. 3. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog feljelenteni.
2021. febr. 3. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Őszintén szólva kérdeztem előre, hogy pontosan hova megyünk de eléggé megsértődött úgyhogy inkább nem feszegettem.

2021. febr. 4. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Jár a szája, mert az agya nem szokott gondolom. Nem a profik közül való.
2021. jún. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!