Honnan tudom megállapítani, hogy egy adott ház téglából van-e, panel, vagy esetleg csúszózsalus?
A panelt felismerni, téglából kevesebb, régebbi 2-3 szinteset építettek általában. Csúszózsalus kívülről tégla is lehet, de több szintes. Mindazonáltal téglának mondják azt is, ahol csak a válaszfalak téglák. és ott van a rengeteg nagyblokkos 4 emeletes, ami salakból van és szintén táglának mondják.
Szóval valódi tégla az kevés van.
valamint a szigetelés után nehéz megállapítani.
Köszi a hármasnak a választ. Egy lakást téglaként hirdetnek, de nekem gyanús, hogy nem az.
Az okos kommentelőknek: megkérdezni nyilván meg tudom, de hinni nem feltétlen hiszem el.
A nagy blokkosnál (nagy salak blokkok), a lakásban néha látni a főfalnál függőleges repedést, teljes hosszában, ez a nagypanelek összeeresztésénél van.
A csúszózsalusokban sokszor konvektoros a fűtés,a nagyblokkosban is sokszor. Itt régen cserépkályhák voltak, ezért van minden lakáshoz pince, ahol a tüzelőt tartották. Utána kezdték a paneleket. A téglák a legrégebbiek, mert a zsalus és blokkos rendszer újabb technológiák voltak, a tömeges lakás építéséhez.
7: Mutatod a hirdetést?
Általában az épület kora is ott van.
Sok rovatot kell kitölteni, sok az elírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!