Falusi csok-ot így megkapjuk?
Figyelt kérdés
Falun élünk a férjemmel már 3 éve az édesanyám tulajdonában lévő házban. Van egy kisfiunk.
Azt találtam ki hogy anyától papíron megvesszem a házat és akkor én lennék a tulajdonos, és felvennenk rá a falusi csokot. Így akkor lenne 3 gyerek és kapunk 10 milliót.
Szeretnénk ebből egy nagy konyhát ebédlővel. Meg egy kisszobat. Mert van 3 szobánk már. És így elférnénk.
Vagy a másik opció hogy nekem ajándékozza anya a házat de akkor is 10milliot kapunk?
Tb jogviszony meg más előírásnak megfelelünk.
Köszi!
2021. jan. 25. 08:53
1/3 anonim válasza:
Rokontól nem vásárolhatsz ingatlant. Arra nem.kapjátok meg.
2/3 anonim válasza:
Lépjetek be a Falusi csok Facebook csoportba.
Viszont rokontól tényleg nem lehet venni és az se játszik, hogy gyorsan átírod másra.
A csoportban biztos tudnak alternatív megoldást.
3/3 anonim válasza:
Meg lehet vásárolni rokontól is, azt nem tiltja semmi és ajándékba is lehet kapni. Csak csokot nem lehet felvenni rá. Utána pedig mivel saját nevén lesz, lehet felújításra csokot felvenni. Ha a preferált településen lakik és egyéb feltételeknek is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!