Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért árulnak ilyen méregdrága...

Miért árulnak ilyen méregdrága lakásokat és albérleteket, ki tudja megvenni?

Figyelt kérdés
Unalmamban nézegettem az ingatlanos oldalt és ár szerint csökkenőre állítottam majd döbbentem néztem milyen horrorisztikus árak vannak ott. 885 millió Ft-ért is volt olyan flancos villa, 550 milliók vannak a Rózsadombon, van 700 milliós is. Sok 450 milliós is van. Eladó lakásként valahogy megértem, de albérletnek mi a francnak kérnek ilyen sokat mint 200 000 000 Ft úgy hogy csak kiadó? 1 490 000 Ft-ért is láttam ilyen luxus lakásként kiadót és ezeket havonta ennyi lenne...Ennyiből már vennék hitelre is nem hogy albérletet. Kinek van ennyi pénze ezekhez a méregdrága lakásokhoz? Milyen embereknek van ennyi pénze akár? Mennyi év mire begyűjtik ezt? egy átlag ember nettó 200.ezres fizetésével nagyon kétlem, hogy életében ilyen lakást tudna venni. Nagyon csodálkoztam, hogy mennyire drága lakások és albérleteket adnak egyesek. Mondjuk bizonyos szinten megértem, mert biztos jó infrastruktúrája van, kiváló helyen van mint Rózsadomb, Révész köz, Svábhegy és társai de akkor is 850 millió egy lakásért? Oké, hogy luxus de olcsó kategóriában is van olyan lakás amit luxusnak lehetne nevezni árát leszámítva. Szerintetek kinek lehet ennyi pénze, hogy ilyen drága lakásokat vegyen? Nekem lenne ennyi pénzem simán vennék mondjuk, felszerelve biztonsági rendszerekkel stb. de durva. Lottó nyeremény megnyerésével se lenne talán ennyi pénz mivel nem hiszem, hogy adtak valaha ennyi összegeket 5,6,7-es lottón de javítsatok ki ha igen.

2021. jan. 24. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
ELÍRÁS, nem leírás! Ha megnézed, hogy amikor hirdetést adsz fel, akkor üres mező után millió oda van írva. Ha valaki figyelmetlen, akkor az összes nullát odaírja, ebből lesznek az ilyen extrém számok. Ennyi a nagy titok. A linkelt hirdetés egyértelműen elírás, mert ez a lakás nem ér annyit.
2021. jan. 24. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Egyértelmű, hogy elírás, nem havi 200millió, hanem havi 200ezer és még így is kétséges, hogy valaki a IX-ben ezt ki fogja venni, mert a lakás ehhez - a 200ezerhez - elég gyenge.

Azért mert többen is vannak, akik hülyék és egy hirdetést nem tudnak feladni, azért neked még nem kell annak lenned!

200 millióért te már villát veszel a Svábhegyen.

2021. jan. 24. 14:21
 13/19 A kérdező kommentje:
11.okés köszi :)
2021. jan. 24. 14:24
 14/19 A kérdező kommentje:
csodálkoztam is XD
2021. jan. 24. 14:24
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
B+ Kérdező, talán még az egész Parlamentnek, vagy a komplett budai Várnak sem lenne a havi bérleti díja 200MFt/hó!:D
2021. jan. 24. 14:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne rá kereslet ennyiért, akkor nem hirdetnék ilyen áron...

Előbb utóbb megveszik/kiveszik bérbe. VAgy ha nem, akkor kicsit lejjebb mennek az árrla....

2021. jan. 24. 16:11
 17/19 anonim válasza:
86%

"egy átlag ember nettó 200.ezres fizetésével nagyon kétlem, hogy életében ilyen lakást tudna venni"

Az ilyen házakat, lakásokat nem is az átlag magyarnak kínálják, aki 7-kor felül a buszra, hogy beérjen a munkába, aztán délután meg hazamegy és lapozgatja a Lidl és Penny újságot, hogy éppen mi lesz akciós a héten...

2021. jan. 29. 20:57
 18/19 A kérdező kommentje:
17.nem mondod :D...
2021. jan. 29. 22:44
 19/19 anonim ***** válasza:
93%
17: Hé, a lidl-be több tehetős ember jár mint csóró! Olyan autók parkolnak ott általában, hogy csak nézek.
2021. jan. 30. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!