Tényleg ennyire megvalósíthatatlan álomról álmodozok egy ház iránt?
Figyelt kérdés
Családom állandóan lebeszél és folyamatosan negatív véleményekkel látnak el amikor szóba kerül ez a dolog. Kiskorom óta az álmom egy saját kis kertes ház amit én művelek és gondozok életem végéig nyugalomban. A kertben pedig tyúkok lennének és szép virágok, kerti dekorációkkal. Budapesten terveztem mivel itt is lakok és nem szeretnék messzebb menni munka miatt se főleg. Igaz évek múlva valósulna meg csak de legalább teljesülne és nem vettem mást ami nem tenne boldoggá. Még nem dolgozok hanem tanulok de utolsó évem és utána dolgozni fogok, remélem sokat keresek és félretudok tenni annyit amennyiből hamar összegyűlne házra való. Persze azzal is lebeszélnek, hogy ugye megvettem a házat de még plusz 5 millióból kéne rendbe tenni, hogy nyugodtan tudjak aludni, hogy ne legyen rosszak a vezetékek, falak, gáz stb. Ezeket gondolom mesteremberekkel simán kivitelezhető. Mit gondoltok, tényleg megvalósíthatatlan terv? 19 éves vagyok és nagy terveim vannak, de sokan lebeszélnek már most. Hogyan kezdjek amúgy majd neki a tervezéshez meg a pénzt félretenni valahova? Mit kéne először tennem ha eljön az ideje mikor már ott vagyok, hogy indulhat a pénzgyűjtés? Ja és mindent magam szeretném összegyűjteni tehát partner nélkül, mivel még nincs és későbbre se tervezek nagyon.:D.19F2021. jan. 23. 19:43
11/12 A kérdező kommentje:
hát akkor ez sosem jon össze :(
más kérdést is tettem ki és ott is folyamatosan lebeszélnek ennyire lehetetlen lakást venni?
2021. jan. 24. 19:12
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Én nem azért írtam hogy lebeszéljelek. Nézd meg mennyi mindenkinek sikerül. Ez egy szép cél, csak lehez hogy lépcsőfokonként fogsz idáig eljutni, kompromisszumokat kell kötnöd. Pl egy ideig vidékem élsz vagy egy ideig egy pici lakást veszel. Utána nagyobbat, majd egy házat. Ha ennyire szeretnéd, akkor biztos össze fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!