Van egy külterületi zártkert gazdasági épület és kert megnevezésű 13nm es ingatlanom ahova beszeretnek jelentkezni azt mondták először atkell minősíteni lakó épületét mi a menete?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 10:23
1/7 anonim válasza:
Külterület? Kert? 13nm? Nem akarok vészmadár lenni, de nem fog menni.
2/7 anonim válasza:
Csak lerázott az ügyintéző.
Ezt nem lehet átminősíteni lakóépületté.
3/7 anonim válasza:
bejelentkezel a címre. (ha tudod igazolni a tulajdonjogod. lakni kell valahol..a hatóságnak is jobb, ha tudják, hol vagy.
Bemész a hivatalba, nem kérdezel semmit, csak kéred a bejelentést...aztán majd elválik.
Lehetőleg ne oda, ahonnan elküldtek.
4/7 Mattias válasza:
Bejelentkezhetsz hivatalosan (még akár csak településre is, ha hajléktalan lennél), de lehet, érdemes lenne egy ügyvéddel beszélned/intézned.
5/7 anonim válasza:
Sopron: persze hogy be lehet jelentkezni oda, házszámot is lehet kérni.
Én ezt a választ kaptam. Ugyanis külterület kert+ gazdasági épület
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem engedték arra hivatkoztak hogy nem lakóház atkell minositeni, lakóházzá de azzá se lehet mert nincs akkora alapterülete még energetikai besorolás kell stb :(
2022. jan. 22. 18:10
7/7 anonim válasza:
Az önkormányzatot kérdezted?
Szerintem érdemes lenne onnan egy véleményt kikérni,ha a vállalkozásomat bejelenthettem hrsz alapján,akkor nem tudom mit kell hisztizni ott azoknak.
A bejelentkezés mindig necces,mert sok ügyintéző unja a világát és inkább elhajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!