Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit változtak az ingatlaná...

Mennyit változtak az ingatlanárak a vírus alatt?

Figyelt kérdés

A vírus hatása miatt mennyit változtak az ingatlanok ára pl Debrecenben (vagy bármely nagy, egyetemi városban)?

A bérleti díjak mennyit változtak? Az ingatlanforgalom (ingatlanok eladása) mennyit változott ilyen városokban úgy nagy átlagban, az elmúlt évekhez képest?

Mi várható mindezzel kapcsolatban a jövőben (2021,2022,stb)

2021. jan. 16. 12:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Azért a vírus mellett jelentős az is, hogy sok európai nagyváros után Budapesten is szabályozás alá kerül az Airbnb. Igazi nagy hozamokat avval lehetett ám elérni. Továbbá sztem ezt a piacot a jövő évi választási eredmény is befolyásolja. Kérdés, hogy továbbra is olyan kormány lesz-e hatalmon aki gyerekért szórja majd a tízmilliókat. Nem lehet az egész helyzetet csal a vírusra fogni.
2021. jan. 16. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Nemrég hallottam,hogy home office-ra is adnak ki lakást. Lehet,hogy ez lesz az új üzlet?
2021. jan. 16. 19:54
 13/17 anonim ***** válasza:

"8-as,nem tudom miért húzod le a panelokat"

Azért húzza le mert azt hiszi ha naponta írja ki a hülyeségeit, mert hogy kérdéseket is szokott kiírni a témában akkor majd hirtelen bagóért lesz ingatlan.

Nyilván nem egyszerű a mostani helyzet, de amíg Budapesten 1+ milliótól indul az új építés nm ára, addig a panel sem lesz olcsóbb hiszen a "rosszabb" kerületekben is 500+ ezer az ár. Cserébe egy "rossz" kerület sem rosszabb mint egy világvégén lévő vidéki város, viszont a főváros része.

2021. jan. 16. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

13: Azért mert ha valaki két szinttel lejjebb egy nagyobbat fingik vagy böfög akkor hallod te is.

Anno gyerekként ezen röhögtem. De felnőtt fejjel már inkább nem kérek belőle.

És nem a 8-as voltam.

Továbbá a panelok jó része még csak nem is azbesztmentesített itthon, szóval ha nem jársz utána és pechesen választassz akkor az összes alagsori tárolóba meg hasonló helységbe az lengedezik a fejed fölött.

Valamint építőiparban dolgozva a gépészetét nullának látom.

Elég ennyi ok?

2021. jan. 16. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
200 ért adtam ki igaz tularazva a lakasom 2019ben.realis ara is 180 volt ki most ezt 150 ert lehet kiadni
2021. jan. 16. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:

"Azért húzza le mert azt hiszi ha naponta írja ki a hülyeségeit, mert hogy kérdéseket is szokott kiírni a témában akkor majd hirtelen bagóért lesz ingatlan."

Melléfogtál, mert nem írtam ki még kérdést ingatlan témában, mindössze reálisabban látom a dolgokat kívülről, mint akiket benne laknak.

Amúgy családi házban lakom és se venni se eladni nem akarok.

2021. jan. 17. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi tavaly márciusban kezdtünk el Debrecenben lakást nézni (itt élünk 5 éve) és most vettünk egyet. Én azt láttam, hogy tovább drágultak a normális méretű lakások az egy éve alatt, amikor nézelődtünk, kb 1 millióval. Ellenben a nagyon pici rossz környéken lévő garzonok csökkentek kb 1-1,5 millióval. Azokat addig egyetemistáknak adták ki ugye, ők most otthon vannak. De a családoknak megfelelő 2 szobás lakások sajnos nem mint írtam drágultak tovább, csak nem olyan rohamosan :/
2021. jan. 20. 14:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!