Mennyit változtak az ingatlanárak a vírus alatt?
A vírus hatása miatt mennyit változtak az ingatlanok ára pl Debrecenben (vagy bármely nagy, egyetemi városban)?
A bérleti díjak mennyit változtak? Az ingatlanforgalom (ingatlanok eladása) mennyit változott ilyen városokban úgy nagy átlagban, az elmúlt évekhez képest?
Mi várható mindezzel kapcsolatban a jövőben (2021,2022,stb)
"8-as,nem tudom miért húzod le a panelokat"
Azért húzza le mert azt hiszi ha naponta írja ki a hülyeségeit, mert hogy kérdéseket is szokott kiírni a témában akkor majd hirtelen bagóért lesz ingatlan.
Nyilván nem egyszerű a mostani helyzet, de amíg Budapesten 1+ milliótól indul az új építés nm ára, addig a panel sem lesz olcsóbb hiszen a "rosszabb" kerületekben is 500+ ezer az ár. Cserébe egy "rossz" kerület sem rosszabb mint egy világvégén lévő vidéki város, viszont a főváros része.
13: Azért mert ha valaki két szinttel lejjebb egy nagyobbat fingik vagy böfög akkor hallod te is.
Anno gyerekként ezen röhögtem. De felnőtt fejjel már inkább nem kérek belőle.
És nem a 8-as voltam.
Továbbá a panelok jó része még csak nem is azbesztmentesített itthon, szóval ha nem jársz utána és pechesen választassz akkor az összes alagsori tárolóba meg hasonló helységbe az lengedezik a fejed fölött.
Valamint építőiparban dolgozva a gépészetét nullának látom.
Elég ennyi ok?
"Azért húzza le mert azt hiszi ha naponta írja ki a hülyeségeit, mert hogy kérdéseket is szokott kiírni a témában akkor majd hirtelen bagóért lesz ingatlan."
Melléfogtál, mert nem írtam ki még kérdést ingatlan témában, mindössze reálisabban látom a dolgokat kívülről, mint akiket benne laknak.
Amúgy családi házban lakom és se venni se eladni nem akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!