Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tószegen vagy Jászkarajenőn...

Tószegen vagy Jászkarajenőn jobb élni?

Figyelt kérdés
Hol jobb élni? Esetleg tudnátok ezeknek a közelébe kisvárost esetleg falut mondani ahol tenyleg jó élni?
2021. jan. 15. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy nekem való kérdés :D

Mindkét helyen laktam. Jászkarajenő tipikus c falu, kb 30-40%, de elég békések. Nem volt összetűzés sosem. Szolnok, Cegléd 20-25 km.

Tószeg Szolnok mellett, a ház árak az egekben. Miután betelepítették a motor útiakat a hobbikra, eléggé megnőtt a kisebbség létszáma.

Egyébként mindkét helyen van bolt,kocsma, orvos, fogorvos. Jászkarajenőn mondjuk gyerekorvos nincs. Elérhető közelségben vannak városok, ahol minden adott.

Igazából attól függ, hogy mi a fontos neked. Jászkarajenőn olcsóbb a ház pl, de ha van gyerek akkor a szomszéd falukba írathatod suliba.

Én jobban szerettem viszont Jászkarát, a tószegi emberek egy külön "faj", rosszindulatúak, iszonyat pletykások. Egyébként javaslom lépj be a helyi csoportokba, és vond le a konzekvenciát :)

2021. jan. 16. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

"Mindkét helyen laktam. Jászkarajenő tipikus c falu, kb 30-40%, de elég békések. Nem volt összetűzés sosem. Szolnok, Cegléd 20-25 km."

Ez nettó hülyeség. Jászkarajenőn nincsenek zsámorettók,ez egy full magyar település.

2023. jan. 3. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor biztosan kevered egy másik faluval, mert bizony Jászkarajenőn vannak és nem is kevesen “zsámorettók” 😄
2023. jan. 4. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Kara 1 cibbony mentes falu, ez meg is látszik a helyiek nyugalmán. Tavaly voltam ott kétszer és nem laknak redvásfarkúak.
2023. jan. 11. 14:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Most sajnos nem tudom eldönteni hogy komolyan gondolod amit írsz vagy ironizálsz 😂
2023. jan. 14. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül hova költöztél?
2023. jan. 14. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
de, hogy birod elviselni ezt a szörnyű fajtát? én hányok tőlük, mert mindig belémkötnek.
2023. jan. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!