Tószegen vagy Jászkarajenőn jobb élni?
Végre egy nekem való kérdés :D
Mindkét helyen laktam. Jászkarajenő tipikus c falu, kb 30-40%, de elég békések. Nem volt összetűzés sosem. Szolnok, Cegléd 20-25 km.
Tószeg Szolnok mellett, a ház árak az egekben. Miután betelepítették a motor útiakat a hobbikra, eléggé megnőtt a kisebbség létszáma.
Egyébként mindkét helyen van bolt,kocsma, orvos, fogorvos. Jászkarajenőn mondjuk gyerekorvos nincs. Elérhető közelségben vannak városok, ahol minden adott.
Igazából attól függ, hogy mi a fontos neked. Jászkarajenőn olcsóbb a ház pl, de ha van gyerek akkor a szomszéd falukba írathatod suliba.
Én jobban szerettem viszont Jászkarát, a tószegi emberek egy külön "faj", rosszindulatúak, iszonyat pletykások. Egyébként javaslom lépj be a helyi csoportokba, és vond le a konzekvenciát :)
"Mindkét helyen laktam. Jászkarajenő tipikus c falu, kb 30-40%, de elég békések. Nem volt összetűzés sosem. Szolnok, Cegléd 20-25 km."
Ez nettó hülyeség. Jászkarajenőn nincsenek zsámorettók,ez egy full magyar település.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!