Ingyenes ingatlanhirdető oldalakat keresek segítetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 12:31
2/10 anonim válasza:
Az ingatlan.com kép nélkül ingyenes, egy alaprajzot is fel tudsz tenni.
3/10 anonim válasza:
Fotó nélküli eladó ingatlanokra a kutya sem kíváncsi! Több milliót akar a delikvens, de nincs 13 ezer forintja havonta hirdetésre? Akkor inkább felejtős az ingatlan.com, a kutya nem jelentkezik, csak szólok!
4/10 A kérdező kommentje:
Kőszi! az ingatlan.com az fotót enged fetölteni ingyen, raktam is 2 db ot!
2021. jan. 5. 13:30
5/10 anonim válasza:
Tényleg??? Tavaly októberben, novemberben fizethettem mint egy katonatiszt mert ingyen csak a nyomorék alaprajzot engedte. Akkor jól jártál. Írd oda, több fotó igény szerint e-mailben.
6/10 anonim válasza:
Ja, megnéztem. Budapesten 12-18 millió között engedi a fotókat, 18 millió felett már fizetős.
7/10 anonim válasza:
3: Akkor én kutya sem vagyok?
Engem érdekelnek olyan hirdetések is, elküldik mailben a fotókat.
Szoktam kérni.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom mi vagy :) De nekem megvan a véleményem a fotók nélküli hirdetésekről.
9/10 anonim válasza:
Én személy szerint jobban is szeretem a kép nélküli, tulajdonos által hirdetett hirdetéseket. Elkérem a képeket, másnap át is küldi. Ha kérdésem van, ő tud a legjobban válaszolni, nem egy ingatlanos.
10/10 anonim válasza:
Fotós hirdetés is van olyan, hogy nem foglalkozik a bizniszével és hónapok alatt se tudod elővakarni sehonnan a hirdetőt. Már holnaptól bérelnék tárolót, de 20 fotós hirdetőből 17 le se ... Se telefonon, se írásban. Kettő meg hibás adatokkal és tévedésből van fent.
Egy fotó nélküli viszont azonnal felvette és jött megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!