Budapest,x. Kerület,kőbánya milyen környék?
Kőbányán élek és a hajléktalanokon meg a drogosokon kívül semmi baj nincs ezzel a környékkel.
Közel vannak a boltok, buszmegállók jó helyen. Több fajta busz jár. Egy busz elmegy a KÖKI ig a másik irányba pedig az örsig, szóval csak ajánlani tudom....
Kedves válaszolók! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nem is gondoltam, hogy ilyen sokat fogok kapni. :) Kérlek, ne különbözzetek össze, egyértelmű, hogy nem mindenki látja egyormán Kőbányát. Én Éppen a minél szélesebb körű véleményekből tudok profitálni. Tényleg sokat segítettek, most már biztos, hogy nem tartok Kőbányától. Még akkor is, ha megvan a maga "bája"... A népligetről és környékéről a rossz hírek hamar eljutnak a sajtóba. Nade, ahol láttam hirdetéseket, amelyek a pénztátcámnak is megfelelnek és mégsem putrik, azok a következő környékek:
> Doba utca-gép utca (az a lakáska nagyon jó beosztású, most ő van a topon)
> Tárna utca (itt 2 is van, mindkettő tetszik)
> téglagyárdűlő
> Óhegy
> Csilla Utca
> Laposdűlő
> Ligettelek
Így részletesebben, akik ismerik vmennyire a környéket, mi a vélemény? Van-e esetleg olyan környék Kőbányán, ahol inkább nem érdemes lakást venni?
Köszönöm, mindenkinek még egyszer!
> Pongrácz úti lakótelep
Ezek közül sztem Óhegy vagy max. Ligettelek lehet. A Tárna utca elég lerobbant helyen van, a temetőkhöz közel, elhagyatott környék. Csilla utca, Doba utca is a Pongrácztelepnél van, ezek is kőbányai viszonylatban rossz környéknek számítanak.
Jobb a X. kerületben az Óhegy park környéke, Újhegy, a XVI. kerület melletti kertes részek, az Örs környéki lakótelep is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!