Miért csak ilyen borzadvànyokat lehet manapsàg venni?
Figyelt kérdés
50-60 millioert.
Pest megye.
Van kozos osztatlan tulajdonu a telek vagy a szomszed gaz elzaroja van a telkemen vagy a szomszeddal kozos vizora aknank van.
Nem akarok senkivel sem kozoskodni.
Ennyi penzert tenyleg csak ilyeneket lehet kapni vagy csak en vagyok szerencsetlen h ilyenekbe futok?
A masik meg ,h alig van privat elete az embernek a kertjebe mert 600ablak nez a kertjere.
Engem ezek zavarnak.
2020. dec. 25. 20:45
11/12 anonim válasza:
És mi a problémád? Metró mellett kéne egy önálló családi ház 50-60 milláért?
A "kérdésed" konkrétum nélküli kifakadás. Nyilván lehet kapni 40millióért is újat, meg 120ért használtat. Ha nem tetszik a kínálat, építkezz!
12/12 anonim válasza:
Nekem 18 volt a keretem,mégis találtam Keleföldtől 20 perce élhető, szép ingatlant, veled van a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!