Mit gondoltok a Laposdűlő részről? főleg olyan véleményre lennék kíváncsi, aki ott lakik. Gyermekkel költöznénk oda.
Figyelt kérdés
Van ott ismerősöm és ugy latom sokat fejlődött az a rész, rendezettek az ovik, suli. Sok normalis ember él.2020. dec. 11. 13:27
11/18 anonim válasza:
Egész nyugodt rész, általában normális lakókkal. Inkább amiatt alacsonyak arrafelé a lakásárak, mert a környezete nagyon lepukkant. Iparterület, vasút, Hős utcai gettó, stb.
12/18 A kérdező kommentje:
normalisak a lakók? en mindig azt láttam amikor arra sétáltam. Persze drogosok, cigok voltak, de ugy összességében rendesnek tűnt
2020. dec. 13. 18:58
13/18 anonim válasza:
Az a baj, ha egy házra 1 cickány család jut, ott vége mindennek. Én oda jártam szakközépbe, ha nem akarsz minden nap rettegésben hazajárni szerintem jól gondold meg. Ha lesznek gyerekeid, akkor meg pláne!
+ abba a lepukkant környezetben élni, kb lehozna az életről.
14/18 anonim válasza:
Itt lakom. A környék teljesen jó, nyugodt. A lakókkal semmi gond nincs, cigányok sincsenek. Három nagyobb csoport lakik itt: kínaiak, idősek, kisgyermekesek. Rengeteg a babakocsis és sokan sétáltatnak kutyát. A forgalom elkerüli, nyugis az éjszaka. Bár a tömb szélein húzódó utak (Kőbányai út és Pongrác út) forgalmasak. A Hős utcának már csak a híre rossz, egyrészt messze van innen, másrészt már csak pár lakásban laknak. Nincs ott már mozgás. 2021ben valószínűleg végleg kiürítik. A tömegközlekedés jó, a városközpont nincs messze. Összességében nem a legszebb része Budapestnek, de rendben van a környék. Ami nekem problémám az a tömegközlekedésen előforduló arcok. 28as villamos, 9es busz és társai...
15/18 anonim válasza:
hát az meg a másik része. Oké, hogy jó az adott része a környéknek, na de hogy jutsz el oda? Én oda jártam szakközépbe, 10 éve, kb rettegés volt oda besétálni. Egyből elmondták évnyitón, hogy csoportokban menjünk haza a környékről.. :D Pongrác úti lakótelep.. Azóta lehet változott a környék, felmentek az árak, talán eladták a lakásukat és leköltöztek vidékre a porblémás egyedek
16/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek a valaszát. 14 es ezt jo hallani :) bizakodó vagyok
2020. dec. 30. 10:13
17/18 anonim válasza:
A 4-es máshol is, így gondolom mindenhol leírja ugyanezt.
18/18 anonim válasza:
A szakközép nem is ott van. Amit a kérdező kérdezett az nem a Pongrác telep. Szerintem erős közepes, nem vészes, de nem is úri negyed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!