Egyedül élőknél fontos szerinted, hogy a fürdő és a vécé külön legyen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 22:57
11/14 anonim válasza:
Sem egyedül, sem együttélve nem volt szempont. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez olyan tényező legyen ingatlanvásárlásnál, hogy ez döntsön. " Annyira szép ez a lakás, olyan jó helyen van de sajnos a wc egy helyben van fürdővel/ Nem egy nagy kunszt, kicsit szűkös, élhetetlen méretű szobái vannak,de legalább külön van a wc a fürdőtől...
12/14 mindentudó99 válasza:
Vásárlásnál nyiván nem szempont. Az a legkevesebb azon lehet változtatni.
13/14 Csabx válasza:
Gondolom nem mindig leszel egyedül. Egyébként évekig laktam családostól egy garzonban. Úgyhogy ne tudd meg milyen érzés...
14/14 anonim válasza:
Ezúton szeretnék üzenni a nagyokos új lakást tervező, építő cégeknek:
Nagyon utálom, hogy az új lakások többségébe nem terveznek külön WC-t. Ha van hely rá, akkor természetesen van haszna annak is, hogy a fürdőben IS van WC, de sokkal hasznosabb, ha külön (is) van WC.
Ne legyenek már ennyire sóherek, hogy egy pár téglán meg egy beltéri ajtón spórolnak. Szerintem elviseli ezt a veszteséget az extra profitjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!