Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyedül élőknél fontos szerint...

Egyedül élőknél fontos szerinted, hogy a fürdő és a vécé külön legyen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam külön van, de most hiába mondjuk hogy fontos (egyébként teljesen lényegtelen) ha egyszer nem olyan a ház kialakítása hogy ez lehetséges legyen. Egyedül élőknél előnye amúgy sincs túl sok, két embernél már jól jöhet ha pl valaki a fürdőben van addig a másik nyugodtan mehet wc-re ha az egy külön helységben van.
2020. dec. 6. 23:12
 2/14 anonim válasza:
100%
Szerintem személy függő. Nálunk külön van, meg nekem fura lenne ha jön valaki vendégségbe és te pl fürdesz a vendégnek meg éppen dolga van és nem tud emiatt mert te fürdesz🤷‍♀️
2020. dec. 6. 23:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyedul eloknel nem fontos, ha mar ketten vagytok akkor jol jon egy kulon wc.

Mi laktunk olyan helyen a felesegemmel ahol a wc a furdoben volt de megtudtuk oldani.

Most a hazunkban van egy furdo wc egyutt es kulon egy wc mosdoval. Igy mar azert jobb

2020. dec. 6. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:
53%

Ha mondjuk fürdés előtt kell vécére mennem nem szeretnék utána szarszagban üldögélni a kádban. Sok helyen van szárítókötél a kád felett. A frissen mosott ruhának sem szeretném ha szaga lenne.

Az egyben fürdő wc kényszermegoldás.

2020. dec. 7. 00:35
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha egyedül él az ember, akkor olyan mindegy. Amúgy nekem annyira nem szimpi az, mikor külön van a wc a fürdőszobától. De nyilván egy olyan lakásnál/háznál, ahol csak egy fürdőszoba, wc van, ott azért érthető, de nekem jobb, ha egyben van. Szóval ha valaki egyedül él, mindegy, hogy hogy van a fürdőszoba, wc, ha többen laknak, akkor lehet kényelmesebb, ha nem kell másra várni, hogy csinálhasd a saját dolgodat.
2020. dec. 7. 02:36
 6/14 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Fürdőben ne legyen már büdös . Nekem nem tetszene. Mindegy hányan élnek ott.
2020. dec. 7. 04:20
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Van szagelszívási lehetőség, többféle megoldás is! Belehet építeni akár a WC-be is, de egy WC feletti elszívó ventilátor simán tud lenni annyira hatékony, hogy a szagot elszívja. Van időzítéses, beállítod, hogy menjen még utána 5 percig, kiszellőztet!

Aztán még abból a szempontból is "embere válogatja", hogy mikor végzed a dolgod. Valakinél teljesen random, nincs benne semmi rendszeresség, valakinél beáll egy rendszer, pl. én reggel megyek el WC-re kétszer... Valaki reggel és délután, amikor hazaér. Minden étkezés után elkellene menni, állítólag úgy egészséges, de ha egyszer nem kell...

No most ennek okán olyan nálam soha elő nem fordulna, hogy a kádban vagy a zuhany alatt volnék sz-rszagban (este fürdök)! Egyébként sem lenne, mert jó az elszívás a fürdőben (ami WC is egyben).

Nyaralóban épp most építek fürdőt, eleve így terveztem, hogy 1 helyiségben lesz a WC és a fürdő, lehetne külön is, de feleslegesnek tartom, én ezért még egy falat nem építek.

Ha neked megfelel úgy, hogy egyben van, akkor erről kár mást kérdezni, neked kell megfeleljen a fürdőszobád, nem másnak, nem nekünk.

2020. dec. 7. 09:03
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

Egyedül élő emberek között is van különbség.

Én albérletben lakom, de nálam "alap" a 1,5 szoba és a külön fürdő+wc, mert ha vendég jön több napra akkor csak kényelmesebb úgy. De ismerek olyat is aki elvan 20 nm garzonban egymaga és inkább spórol ezzel havi 20-30 ezer forintot.

Szerintem praktikusabb a külön WC, főleg ha van kis kézmosó is hozzá így teljesen függetlenül használható a fürdőszobától.

2020. dec. 7. 09:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nalam egyben van jo nagy ablakkal. En nem szeretem ha pl a wc helyiseg ablaktalan.
2020. dec. 7. 21:21
 10/14 mindentudó99 ***** válasza:
27%
Nincs is annál jobb mint kullantani egy nagyot aztán a sz@rszagban tusolni vagy terpeszkedni a kádban. Vagy fogat mosni a wc mellett. Vagy ha fürdök másnak meg wc-zni kell. Csináljon be.
2020. dec. 8. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!