Egyedül élőknél fontos szerinted, hogy a fürdő és a vécé külön legyen?
Egyedul eloknel nem fontos, ha mar ketten vagytok akkor jol jon egy kulon wc.
Mi laktunk olyan helyen a felesegemmel ahol a wc a furdoben volt de megtudtuk oldani.
Most a hazunkban van egy furdo wc egyutt es kulon egy wc mosdoval. Igy mar azert jobb
Ha mondjuk fürdés előtt kell vécére mennem nem szeretnék utána szarszagban üldögélni a kádban. Sok helyen van szárítókötél a kád felett. A frissen mosott ruhának sem szeretném ha szaga lenne.
Az egyben fürdő wc kényszermegoldás.
Van szagelszívási lehetőség, többféle megoldás is! Belehet építeni akár a WC-be is, de egy WC feletti elszívó ventilátor simán tud lenni annyira hatékony, hogy a szagot elszívja. Van időzítéses, beállítod, hogy menjen még utána 5 percig, kiszellőztet!
Aztán még abból a szempontból is "embere válogatja", hogy mikor végzed a dolgod. Valakinél teljesen random, nincs benne semmi rendszeresség, valakinél beáll egy rendszer, pl. én reggel megyek el WC-re kétszer... Valaki reggel és délután, amikor hazaér. Minden étkezés után elkellene menni, állítólag úgy egészséges, de ha egyszer nem kell...
No most ennek okán olyan nálam soha elő nem fordulna, hogy a kádban vagy a zuhany alatt volnék sz-rszagban (este fürdök)! Egyébként sem lenne, mert jó az elszívás a fürdőben (ami WC is egyben).
Nyaralóban épp most építek fürdőt, eleve így terveztem, hogy 1 helyiségben lesz a WC és a fürdő, lehetne külön is, de feleslegesnek tartom, én ezért még egy falat nem építek.
Ha neked megfelel úgy, hogy egyben van, akkor erről kár mást kérdezni, neked kell megfeleljen a fürdőszobád, nem másnak, nem nekünk.
Egyedül élő emberek között is van különbség.
Én albérletben lakom, de nálam "alap" a 1,5 szoba és a külön fürdő+wc, mert ha vendég jön több napra akkor csak kényelmesebb úgy. De ismerek olyat is aki elvan 20 nm garzonban egymaga és inkább spórol ezzel havi 20-30 ezer forintot.
Szerintem praktikusabb a külön WC, főleg ha van kis kézmosó is hozzá így teljesen függetlenül használható a fürdőszobától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!