Falusi CSOK hogyan?
A témában íródott összes cikket elolvastam, lehet, hogy ez az oka annak, hogy már teljesen belezavarodtam. Babaváró hitellel együtt fel lehet venni ? Mi a menete ez egésznek ?
Megtaláljuk álmaink tanyáját, megírjuk a szerződést majd bemegyünk a bankba, hogy erre a házra szeretnénk felvenni, vagy bemegyünk a bankba, hogy lenne egy ház, nézzék meg és utána írunk szerződést ? Az adott háznak milyen feltételeknek kell megfelelni ? Probléma ha gáz és csatornázás nincs ? Valaki aki már túl van az egészen tudna segíteni ? Úgy érzem, hogy fel fog robbanni az agyam.
Szia. Én azt a választ kaptam ha jól emlékszem, hogy az ingatlanban kell lennie fürdésre és főzésre alkalmas helységnek. Azt ajánlom menj be egy bankfiókba és ott pontosan elmondanak mindent.
Mi végül nem kértük mert nem akarok 10 évig “vendég” lenni a házamban, mivel 10 év jelzálogot tesz rá a bank. Kitudja mikor fordul valami és veszik ki alólam a házat. 2 gyerekre szerettük volna de nem ér meg ennyit 1.3M Ft.
Lehet Babaváróval kombinálni.
Nekünk is 10 millió babaváró + 5 millio falusi csok vetelarba + 5 millio falusi csok felújításra = 20 millió volt "ajándékba" .
+10 millio kedvezményes hitel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!