Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen meglepetések értek,...

Milyen meglepetések értek, amikor az új házba beköltöztél?

Figyelt kérdés
Amit a vételnél nem vettél észre, csak bent lakva derült ki. Mik voltak ezek?
2020. nov. 9. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerencsére az volt a legnagyobb meglepi, hogy az előző tulaj anyja itt felejtette Orbán bekeretezett fényképét. Jót nevettünk a férjemmel, majd kidobtuk a kukába. Műszakilag, teljesen rendben a ház.
2020. nov. 9. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédok
2020. nov. 9. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Új építésű ytong sorház. Rohadtul áthallatszott, el is költöztünk.
2020. nov. 9. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
A házon az átlagosnál jobb szigetelés van, alig kell fűteni. Melegvízzel együtt 200e alatt vagyunk évente és nem egy apró ház (110m2). Ezt nem gondoltam volna.
2020. nov. 9. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Szárnyashangya invázió a házban. :)

Meg találtunk egy tökjó melegszendvics sütőt. :D

2020. nov. 9. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem nagyon voltak meglepik, kb láttuk, hol vannak gányolt megoldások, mivel úgyis fel kellett újítani kb mindent, ezeket javítottuk. Ellenben az meglepő volt, hogy az ismerős által ajánlot fűtésszerlő brigád mennyire igénytelen, tróger munkát végzett, ott kellett javítgatni utánuk mindent.
2020. nov. 9. 13:24
 7/10 puritan ***** válasza:
100%
Amikor a szennyvízcsatornának végig kellett ásni az udvart, a háztól kb. 2m-re a talajszint alatt egy méterrel találtunk egy nagy betonlapot lefektetve. Kíváncsi voltam, hogy miért van ott, körbeástuk a munkásokkal, és fölemeltük. Egy hibátlan gyűrűs kút volt alatta. Vettem rá még egy gyűrűt, így fölér majdnem a talajszintig. Ennek már közel 10 éve. Azóta is ez a kút adja a vizet a háznak, csak a konyhai mosogatónál hagytam meg a vezetékes vizet.
2020. nov. 9. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Panel lakás... Az erkély ajtót és a mellette lévő ablakot nem lehetett nyitni, annyira meg voltak szorulva... Mondjuk ugyis nyilas záró cserével kezdtünk így nem okozott gondot... WC Schell öblítő szelep nem működött, vödrözni kellett amíg át nem alakítottam tartályosra... Fürdő kád lefolyó teljesen meg volt kövesesve, több napot kellett áztatni sósavval, mire lement a víz már zuhanyzáskor is... Fürdőszoba csap sem volt jó de lecseréltem, de a mosdókagylót is, mert törött volt az alja,cellux tartotta össze... Sarok szelepek sem jók de azzal még nem foglalkoztam... 2 nagy szoba szőnyeg alatt foghíjas a parketta, azt sem láttuk de mi is szőnyeget tettünk rá, majd egyszer cserélve lesz... Előszobában legalább 4 réteg mindenféle tapéta volt, ahogy visszabbontottam látszott, hogy a felettünk lakók leáztatták, aztán újra rá lett tapétázva :D már nincs tapéta tavasszal lebontottam az egészet, kigletteltem és kifestettem úgyis otthon kellett maradni :D a bejárati ajtóban nem volt jó a zár, kicseréltem, az ajtó előtti rácsnál 2 zár van de csak az egyikhez kaptunk kulcsot
2020. nov. 10. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyáron hűvösebb a ház, mint hittük. Nagyon örülünk neki. :)

Kb ennyi, mi újítottuk fel saját magunk, úgyhogy ismertük mint a rossz pénzt, mire beköltöztünk.

2020. nov. 10. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Ott felejtette az ingatlan árát akitől megvettem 😂

Na jó, nem, csak ez lenne a legnagyobb meglepetés, ha így lenne 😊

2020. nov. 11. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!