Falun laknál saját házban vagy inkább városban albérletben?
Figyelt kérdés
Örököltem falun egy házat, egy szép kis rendezett faluban, roma mentes, kb 2 ezren lakják, van minden ami fontos bolt, posta, iskola stb. 20 ezer fős városban élek albérletben. Jó munkahelyem van, faluból nem tudnék ide eljárni, nincs autóm. Most ha a házat eladnám akkor tudnék esetleg itt hitelre venni házat, max 5 millióért tudnám eladni. Ha oda megyek akkor van egy saját házam de munkát ki tudja mikor találok. 28 éves nő vagyok.#Albérlet, lakóhely, ingatlan,
2020. okt. 23. 11:16
31/31 anonim válasza:
Elmennék a faluba és körbeérdeklődnék, hogy valakihez becsatlakozhatok-e hazafelé jövet, nyilván a benzint felezve. Ha találsz 2-3 embert, akkor nem is kell autó, egyszer-egyszer beleférhet a busz is. Mindazonáltal nem tudom, hogy mennyi lesz a rezsije a saját háznak, lehet hogy nem fogsz tudni kijönni a jelenlegi fizudból, főleg, ha fel is kell újítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!