Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Zártkerti szántóföldre be...

Zártkerti szántóföldre be lehet jelentkezni állandó lakcímmel?

Figyelt kérdés
Helyrajzi szám van, okmányirodába azt mondták, hogy bárhova be lehet jelentkezni aminek van helyrajzi száma,az önkormányzatba azt mondták, hogy hatósági engedély kell stb.. Valakinek van ilyen tapasztalata?

2020. okt. 12. 12:51
1 2
 11/12 Mattias ***** válasza:
Én is így vagyok, gazdasági épület a lakcímem. Építési hatóság szerint nem lehetne rá bejelentkezni, de az okmányiroda nem problémázott, viszont náluk feltétel volt, hogy legyen házszám (ez Budapest). Egyébként még hajléktalan is "bejelentkezhet", csak ott a kerületet írják rá neki, ahol tartózkodik.
2021. jan. 5. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudom nem mai kérdés, de nekem pont ma mondták az önkormányzatban, hogy lakóautóba, de akár sátorba is ugyan úgy betudsz jeletkezni.

Úgyhogy, de konkrétan a csillagos ég alá bejelentkezhetsz.

No meg ott vannak akik jurtában élnek, gondolom ők is bevannak jelentve.

febr. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!