Zártkerti szántóföldre be lehet jelentkezni állandó lakcímmel?
Szántóföld + gazdasági épület az állandó bejelentett lakcímem.
Nem kellett hozzá semmilyen hatósági engedély, de lehet, hogy településenként eltérő.
Köszi a a választ.
Utolso: gondolom azért mert ezen a szántón nincs gazdasági épület, attól független ha be lehet jelentkezni nem az a lényeg h legyen rajta vmi, mert elvileg hivatalosan a gazdasági épületben sem lehet lakni. A helyi okmányirodaval beszéltem. És ők mondták h be lehet jelentkezni, csak ide a városba elmentem az önkormányzatba bejelto papirert, és itt kerdezoskodtek, mondtam h már van időpontom az okmanyirodaba, és akkor jött ez a hatósági papír... Mind1 csütörtökön kideruo
Egy szántóföldre hogy lehetne épület nélkül?
Kint alszol a legelőn?
Ez nem életszerű.
"A lakcím egyik típusa a lakóhely, amit a köznyelvben „állandó lakcím” néven szoktunk emlegetni. A lakcím annak a lakásnak a címe, amelyben az érintett személy él, amelyet életvitelszerűen otthonául használ. Lakás lehet egy épület vagy épületrész, amely állhat akár egy vagy több helyiségből. Nem feltétel, hogy a lakóhely kifejezetten ház vagy lakás besorolású legyen. Így lakóhelyként szolgálhat például egy raktárépület is."
Teljesen evidens, hogy egy csupasz szántóföldet nem tudsz életvitelszerűen, otthonként használni.
Legalább valami mobilházat, vagy konténert pakolj rá!
"Nyilván van rajta ház.... De nincs be jegyezve. Mindenki gondolhatja h nem a csillagos ég alatt akarok elni"
Pedig felénk (heves) pontosan ez volt. Az indiánok hetente jelentkeztek át ilyen-olyan ingatlanokba, hiszen így egy hónapban több önkorihoz is be lehetett kopogni segíjkét kérni.
Mindig ott lobogott a kezükben a helyi lakcímkártya :)
Nem csodálom, hogy beszigorított az okmányiroda:
Csak lakóingatlannál és csak a tulajdonos jelenlétében járnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!