Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestiek, milyen az alábbi...

Budapestiek, milyen az alábbi helyeken élni? Közlekezdés, biztonság szempontjából milyen?

Figyelt kérdés

Budapestre szeretnénk költözni, már nézegetjük az ingatlanokat.

2 lakást találtunk, ami szimpatikus (hamarosan megnézzük).

Az egyik Krisztinavárosban található. (Krisztina tértől 300 méter)

A másik a 15.kerületben a Kontyfa iskolánál.

Ezek milyen környékek? Gyermekes családnak mennyire ajánlott?

2020. szept. 29. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen különböző a kettő. Ég és föld.

A Krisztinaváros polgári környék, régi bérházakkal, itt-ott kisebb parkokkal (Horváth-kert, Vérmező, Naphegy), olyan igazi klasszikus rész.

A 15. kerület pedig külterületi panellakótelep.

Gondolom, ez utóbbiban legalább 2x akkora lakást tudtok venni, mint a Krisztinában...

2020. szept. 29. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is ertem hogyan tudtatok ket ennyire kulonbozo helyen lakast talalni, ami megfelelo es van is ra penzetek.

Nezz korul a google terkep 'utcanezetevel', es meglatod mennyire tenyleg eg es fold a ket kornyek. Az egyik Budan a Var alatti regi polgari resz, a masik meg Pest panelrengetegeinek egyike...

2020. szept. 29. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Gyermekes családnak mennyire ajánlott?"

Én egyiket sem javasolnám.

A Krisztinyavárosban található az budai belváros, nem túl élhető családoknak (és magasak az ingatlanárak), a másik meg egy kevésbé jobb panel.

Ha panelt szeretnél szerintem Gazdagrét, Kaszásdűlő, Káposztásmegyer vagy a Pók utcai Lakótelep jobb környékek, nem sokkal többért (megéri kifizetni 10%-kal többet egy sokkal jobb környékért - ha Kriszinavárosban találtatok lakást akkor jó eséllyel belefér a keretbe).

2020. szept. 29. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Gazdagréten láttam oszlopokra ragasztva két eladó lakást is. Mindkettő 66 m2, 41,5 mil, Ft az egyik, a másikra nem emlékszem. Biztonságos, szép lakótelep, jó közlekedéssel: busz 8E, 139, 108, éjszakai, 153, 154. Déli részéról könnyű elérni a Budaörsről érkező járatokat is.

Lehet fenn vannak az interneten is.

2020. szept. 29. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Évekig éltem a Tabánban, Krisztina tértől nem messze. Pont a családalapítás előtt költöztünk el. Nem az ideális hely hozzá. Egyébként Imádtunk ott lakni, hangulatos, minden közel van.
2020. szept. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!