Budapestiek, milyen az alábbi helyeken élni? Közlekezdés, biztonság szempontjából milyen?
Budapestre szeretnénk költözni, már nézegetjük az ingatlanokat.
2 lakást találtunk, ami szimpatikus (hamarosan megnézzük).
Az egyik Krisztinavárosban található. (Krisztina tértől 300 méter)
A másik a 15.kerületben a Kontyfa iskolánál.
Ezek milyen környékek? Gyermekes családnak mennyire ajánlott?
Teljesen különböző a kettő. Ég és föld.
A Krisztinaváros polgári környék, régi bérházakkal, itt-ott kisebb parkokkal (Horváth-kert, Vérmező, Naphegy), olyan igazi klasszikus rész.
A 15. kerület pedig külterületi panellakótelep.
Gondolom, ez utóbbiban legalább 2x akkora lakást tudtok venni, mint a Krisztinában...
Nem is ertem hogyan tudtatok ket ennyire kulonbozo helyen lakast talalni, ami megfelelo es van is ra penzetek.
Nezz korul a google terkep 'utcanezetevel', es meglatod mennyire tenyleg eg es fold a ket kornyek. Az egyik Budan a Var alatti regi polgari resz, a masik meg Pest panelrengetegeinek egyike...
"Gyermekes családnak mennyire ajánlott?"
Én egyiket sem javasolnám.
A Krisztinyavárosban található az budai belváros, nem túl élhető családoknak (és magasak az ingatlanárak), a másik meg egy kevésbé jobb panel.
Ha panelt szeretnél szerintem Gazdagrét, Kaszásdűlő, Káposztásmegyer vagy a Pók utcai Lakótelep jobb környékek, nem sokkal többért (megéri kifizetni 10%-kal többet egy sokkal jobb környékért - ha Kriszinavárosban találtatok lakást akkor jó eséllyel belefér a keretbe).
Gazdagréten láttam oszlopokra ragasztva két eladó lakást is. Mindkettő 66 m2, 41,5 mil, Ft az egyik, a másikra nem emlékszem. Biztonságos, szép lakótelep, jó közlekedéssel: busz 8E, 139, 108, éjszakai, 153, 154. Déli részéról könnyű elérni a Budaörsről érkező járatokat is.
Lehet fenn vannak az interneten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!