A kérdező szavazást indított:
Mert túl volt árazva az AirBnB miatt, annak megszűnésével vissza kell állnia a régi árakra
Mert válság van és nagyon sokan veszítették el az állásukat vagy bércsökkentést kaptak, így kevesebb a fizetőképes ember
Mert túl nagy lett a kínálat, túl sok új építésű ingatlan épült az elmúlt években
Mert a koronavírus miatt sokan költöztek ki az agglomerációba vagy vidékre, mert onnan is lehet HO-ban dolgozni
Mert a válság leleplezte az ország rossz és kiszolgáltatott gazdaságát, hogy valójában Európa egyik legszegényebb országa vagyunk
Mindegyikben van egy kicsi igazság.
14 szavazat
1/32 anonim válasza:
Ne haragudj, de 20 év vidéki élet után most akarunk visszaköltözni Budapestre, de én sehol nem látom az általad delirált csökkenést, ...pedig abban lennék érdekelt.
2/32 anonim válasza:
Ja és panelt ne idézz nekem, abba nem fogunk menni és annál jogos is a csökkenés.
(Bár az opcióid nem is panelekről szólnak)
1-es voltam.
3/32 anonim válasza:
Én se látok csökkenést, még a paneloknál sem. 35 négyzetméteres újpalotai panelért simán elkérnek 24-25 milliót, ennyiért látni a hirdetőoldalon.
4/32 anonim válasza:
Megint a vírusos majom a heti kérdésével.
6/32 anonim válasza:
5: Mi van? Paneloknál már elég nagy a csökkenés... Mellesleg tizedére zuhant vissza az adás-vételek száma, amúgy persze minden rendben van.
7/32 anonim válasza:
2: Tehát mégis van csökkenés, a két évvel ezelőtt még mániaként vásárolt paneloknál, ugye-ugye...
8/32 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mert nem nézem azokat.
Viszont a 3-as, megcáfolta a feltevésedet.
További szép estét!
9/32 anonim válasza:
Szerintem meg csökkennek a panelárak, akkor most én is cáfoltam?
Itt még covid se volt, azóta eltűntek a bérlők, befektetők, vevők...
10/32 anonim válasza:
Ha nincs airbnb és külföldi befektetők akkor ez történik. Szép lassan csordogálnak lefelé az árak. Ha a csok meg hasonlóak nem nyújtanának kvázi egy támaszt az áraknak meg lehetne nézni, hogy ezek a 20-30 milliós panel árak mennyire lennènek stabilak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!