Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Adott egy ingatlan. Tulajdonosa én vagyok, viszont a haszonélvezői jog édesapám feleségét illeti. Viszont én nem beszélek velük. Miképp tudom eladni, értékesíteni? Vagy valami jogi út stb?2020. szept. 17. 21:44
11/11 anonim válasza:
Egyrészt attól NEM BANYA valaki, hogy a kérdezönek útjában áll!!!!!
Másrészt a kérdés meg akérdzö hozzászólásai alapján nagyon érthetö, miért adott az édesapja haszonélvezeti jogot a feleségének!
Harmadszor a haszonélvezö, hacsak van egy kis esze, nem mond le erröl pár évi bérleti díj ellenében, mert azzal csak ráfizetne. Így van biztos jövedelmforrása élete végéig, ha meg lemondana, akkor rövidesen ott áll semmivel a kezében. (Meg normális bérlö esetében NEM kell veszödni velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!